Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 ian 2020 - Anul XXV, nr. 7 (7312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colaborare

Întâlnire de lucru între medicii de familie și medicii Spitalului Municipal Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sala de ședințe a Spitalului Municipal Rădăuți a găzduit, vineri 10 ianuarie, o întâlnire între medicii de familie din zona Rădăuți și medicii unității spitalicești din municipiu. Întâlnirea, care a fost inițiată de managerul spitalului rădăuțean, Traian Andronachi, și-a propus stabilirea unor relații de colaborare mai apropiate între medicii din spital și cei din teritoriu, pentru a putea conlucra mai eficient în interesul pacientului. La finalul acțiunii, managerul Andronachi a declarat: „Am organizat această întâlnire împreună cu colegii medici din spital,  cu medicii de familie din arealul spitalului rădăuțean pentru a veni în sprijinul beneficiarului final, adică al pacientului. Am prezentat medicilor de familie noii medici care activează în cadrul spitalului, afecțiunile care pot fi tratate și amintim aici noile compartimente de Oncologie, Nefrologie, suplimentarea echipei la Medicină Internă, Cardiologie, CPU, ATI, Radiologie și Imagistică Medicală, Psihiatrie, Neurologie, Pediatrie, Neonatologie, Obstetrică Ginecologie, Chirurgie și Ortopedie. De asemenea, în cadrul întâlnirii de lucru au fost punctate serviciile gratuite oferite de spitalul rădăuțean în cadrul contractului cu CAS Suceava și serviciile care pot fi oferite la cerere. Au fost prezentate colegilor medici de familie noile aparate de înaltă performanță care au fost achiziționate recent și se află în dotarea spitalului, mai precis, sistem de diagnostic radiografic combigraf, ecografe Doppler, analizator marker cardiaci, aparate de ventilație, aparate de anestezie, monitoare funcții vitale, și patologiile pentru care spitalul are încheiat contract cu CAS Suceava,  atât pentru internare continuă, cât și pentru spitalizarea de zi”. Conform celor arătate de purtătorul de cuvânt de la Spitalul Municipal Rădăuți, medicul Mihaela Bejinariu, trebuie precizat că acest gen de întâlniri nu au mai fost organizate la Rădăuți din urmă cu circa 15 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnire de lucru între medicii de familie și medicii Spitalului Municipal Rădăuți.
 Vizualizări articol: 2209 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlnire de lucru între medicii de familie și medicii Spitalului Municipal Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei