Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 ian 2020 - Anul XXV, nr. 4 (7309)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandal

Un deputat a încasat patru amenzi și a rămas fără permis după o staționare neregulamentară la Aeroportul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un deputat din Botoşani a fost implicat într-un scandal în ultima zi din anul 2019 la Aeroportul Suceava, după ce un poliţist de la Serviciul Județean Transporturi Suceava, care era de serviciu, l-a rugat să mute maşina cu care staționa neregulamentar. Deputatul a fost foarte nemulțumit pentru că erau și alte mașini parcate la fel de neregulamentar, iar polițistul a venit tocmai la el. Cert este că deputatul nu s-a conformat solicitării polițistului, nu a prezentat documentele solicitate la control, iar din scandalul creat a ieșit foarte rău: a încasat patru amenzi, a rămas fără permis de conducere și mai nou a devenit și „vedetă” în media națională, după ce poliţistul criminalist sucevean Bogdan Bănică, liderul Sindicatului Decus, a făcut publică şi o filmare de la aeroport în care apare deputatul Răzvan Ilie Rotaru, vădit deranjat de apariţia poliţistului.

Rugat să mute maşina, deputatul s-a apucat de făcut poze la alte maşini parcate în apropiere, ameninţând că va verifica el „cum stă treaba”. Pe filmare mai apare cum poliţistul îi cere deputatului documentele, ceea ce îl irită şi mai tare.

Sindicalistul Bănică acuză că circul a fost unul mult mai de durată, iar deputatul a scos „cartonul cu poză ştampilată” (n.r. legitimația de deputat) ameninţându-l pe poliţist că va avea de suferit.

Pentru oprire neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor poliţistului, neînmânarea documentelor pentru control şi tulburarea ordinii şi liniştii publice poliţistul Cristian Tuduruță i-a aplicat deputatului amenzi în valoare de 2.240 de lei, totodată luând şi măsura suspendării permisului de conducere.

„La mai mare, boss, felicitări pentru cum respecţi legile ţării pe care şi tu (paradoxal) le-ai votat. Dacă nu erai parlamentar aş fi zis că eşti un tupeist nemernic, o scursură socială, un exemplu de frustrare şi nesimţire ordinară. Dar din păcate eşti deputat, Rotaru Răzvan-Ilie, şi nu-mi permit să-ţi spun adevărurile astea”, este o parte din mesajul dur postat de sindicalist pe pagina sa de Facebook.

 

Deputatul Rotaru: „Nici vorbă de amenințări, pentru că la drept vorbind nu sunt ministru de Interne, ci un simplu om”

Colegii de la Monitorul de Botoșani au luat legătura cu deputatul PSD de Botoșani. Acesta consideră că incidentul este mult exagerat și spune că nu i s-a adus la cunoștință de nici o sancțiune. 

Deputatul a spus că nu a avut la el actele de identitate, ci doar acel ecuson de la Parlament.

„Într-adevăr, am oprit pentru câteva minute și nici nu am coborât de la volan, dar în spatele meu era un șir lung de mașini. Nici vorbă de amenințări, pentru că la drept vorbind nu sunt ministru de Interne, ci un simplu om. Despre procesul verbal de sancționare, nu știu să fi fost întocmit așa ceva…și pentru ce anume ?! Dacă așa stau lucrurile cum relatați, atunci voi depune și eu plângere împotriva polițistului”, a spus deputatul, care a pus la îndoială inclusiv modul în care au fost prezentate cele întâmplate, atâta timp cât filmarea făcută atunci nu a fost prezentată integral.

„Am fotografiat și eu mașinile care erau parcate acolo, pentru a nu exista dubii. Dar atâta timp cât nu a postat întreaga filmare, înseamnă că are ceva de ascuns”, a completat deputatul pentru Monitorul de Botoșani, care a subliniat că va contesta atât procesul verbal, dacă va primi așa ceva, și îl va acționa în judecată pe polițist.

De cealaltă parte și polițistul Cristian Tuduruță, de la Serviciul Județean al Poliției Transporturi, a înaintat o plângere penală pentru în care acuză că a fost victimă a infracțiunii de ultraj prin amenințare. Având în vedere calitatea celui reclamat, deputat, dosarul ar urma să fie cercetat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un deputat a încasat patru amenzi și a rămas fără permis după o staționare neregulamentară la Aeroportul Suceava.
 Vizualizări articol: 6553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Un deputat a încasat patru amenzi și a rămas fără permis după o staționare neregulamentară la Aeroportul Suceava5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei