Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 ian 2020 - Anul XXV, nr. 3 (7308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Interes

Peste 1.700 de vizitatori, printre care Victor şi Giovanni Becali, la Cetatea de Scaun a Sucevei, în primele zile din an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul oaspeţilor muzeelor din municipiul Suceava în primele zile ale acestui an a depăşit 2.500. Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a declarat, ieri, că cel mai mare număr de persoane a vizitat Cetatea de Scaun a Sucevei, unde în perioada 1-5 ianuarie a.c. au fost nu mai puţin de 1.714 vizitatori. În ziua de 2 ianuarie, Cetatea de Scaun a fost vizitată şi de doi dintre fraţii Becali, Victor şi Giovanni, cu familiile lor.

Pe locul doi, după numărul de oaspeţi, a fost Muzeul de Istorie, cu 384 de vizitatori în perioada 3-5 ianuarie şi, foarte aproape, Muzeul Satului Bucovinean, care între 2 şi 5 ianuarie a înregistrat 382 de vizitatori. Un interes scăzut a fost pentru Muzeul de Ştiinţe ale Naturii, care a fost vizitat de numai 26 de persoane, şi Hanul Domnesc, căruia i-au trecut pragul doar trei vizitatori, în perioada 3-5 ianuarie.

Menţionăm că în perioada 6-13 ianuarie a.c. Cetatea de Scaun a Sucevei este închisă pentru curăţenie şi activităţi de conservare. După aceea, programul de vizitare va fi, până la sfârşitul lunii martie, între orele 09.00-20.00, cu ultima intrare la ora 19.00. În aprilie programul se extinde până la ora 21.00, iar în lunile de vară, până la ora 22.00. Pentru programul de video-proiecţie este necesară programare. În zilele de luni toate obiectivele muzeale sunt închise.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 1.700 de vizitatori, printre care Victor şi Giovanni Becali, la Cetatea de Scaun a Sucevei, în primele zile din an.
 Vizualizări articol: 2789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Peste 1.700 de vizitatori, printre care Victor şi Giovanni Becali, la Cetatea de Scaun a Sucevei, în primele zile din an2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei