Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 ian 2020 - Anul XXV, nr. 1 (7306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

„Perspective Juridice”

Patru specialişti ai domeniului juridic, de vorbă cu studenţii de la Drept

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

ELSA Suceava (Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept) a organizat în luna decembrie, la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava (USV), evenimentul „Perspective Juridice”, în colaborare cu conducerea Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative.

Principalul organizator al evenimentului a fost departamentul STEP din cadrul asociaţiei, fiind susţinut de Biroul Local ELSA Suceava.

„ELSA Suceava are rolul de a veni în ajutorul studenţilor şi a organizat ultimul eveniment din planul stabilit la începutul acestui an universitar. <Perspective Juridice> este un eveniment esenţial din cadrul departamentului, astfel acesta s-a bucurat de un public larg şi de un prezidiu format din patru specialişti ai domeniului juridic, care provin din trei arii distincte, respectiv: avocat, executor judecătoresc şi notar public. Alături de conf. univ. dr. Liana Teodora Pascariu - avocat în Baroul Suceava, conferenţiar doctor univ. Răzvan Viorescu - avocat în Baroul Suceava, Constantin Ştefan Cocoş - executor judecătoresc în circumscripţia Curţii de Apel Suceava şi Mihai Curcă - notar public în cadrul Camerei Notarilor Publici Suceava, studenţii au putut afla secretele acestor profesii juridice, prezentate fiind din toate punctele de vedere. Sesiunea de <Întrebări şi Răspunsuri> s-a prelungit tocmai pentru că studenţii au manifestat un interes ridicat pentru acest eveniment, lucru pentru care dorim să le mulţumim celor patru invitaţi pentru disponibilitatea şi deschiderea cu care ne-au împărtăşit din experienţa lor”, ne-a mărturisit vicepreşedintele STEP ELSA Suceava, Iuliana Mânăscurtă.

La rândul său, preşedintele Evelina Bătrânu a arătat că ”ELSA Suceava încheie un semestru de activitate sub conducerea actualului Birou Local printr-o serie de evenimente ce au ca scop atât dezvoltarea pe plan profesional, cât şi personal, şi de asemenea evenimente menite să încurajeze voluntariatul şi actele de caritate. Astfel evenimentul <Perspective Juridice> a fost urmat de o petrecere de Crăciun pentru membrii asociaţiei şi de o strângere de fonduri în scop caritabil. Rechizitele, hainele şi banii care s-au strâns în urma evenimentului au ajuns la copiii unei grădiniţe în cadrul serbării de Crăciun, motiv pentru care suntem foarte fericiţi că am reuşit să aducem zâmbetul pe chipurile lor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru specialişti ai domeniului juridic, de vorbă cu studenţii de la Drept.
 Vizualizări articol: 1923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Patru specialişti ai domeniului juridic, de vorbă cu studenţii de la Drept1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei