Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 301 (7302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Umanitar

Campania „Poveşti de Crăciun”, organizată de Asociaţia „Bursa pentru viaţă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia „Bursa pentru viaţă” a organizat, în perioada 10 noiembrie - 15 decembrie, Campania „Poveşti de Crăciun”, prin care a îndemnat comunitatea suceveană, mediul de afaceri şi oameni simpli ce voiau să facă o faptă bună să li se alăture şi să îndeplinească dorinţa scrisă într-o scrisoare Moşului de către copii care fac terapie la Centrul de Recuperare Emanuel.

În zilele de 16, 17 şi 18 decembrie, voluntarii asociaţiei, angajaţii centrului şi micii eroi însoţiţi de către părinţi au dat startul sărbătorilor de iarnă aşa cum se cuvine. Atmosfera de sărbătoare a fost presărată cu momente emoţionante, generozitate şi un program de colinde pe care copiii şi invitaţii lor l-au pregătit special pentru Moş Crăciun şi ajutoarele lui.

Toţi cei 90 de copii au primit cadoul mult visat cu ajutorul donatorilor particulari şi al sponsorilor. „Dorim să mulţumim pe această cale tuturor donatorilor particulari, dar şi colectivului Anasped, Marvel SRL, Container Street Food, Adriana Luchian, Stare de bine cu Young Living, Ianys Prodcom. Fără sprijinul lor nu am fi putut reuşi”, a declarat Aura Ştefănescu, preşedinta Asociaţiei „Bursa pentru viaţă”.

Cel mai adesea cuvântul generozitate este întâlnit în preajma sărbătorilor, însă să nu uităm că putem dărui câte puţin oricând. Toţi susţinătorii Asociaţiei sunt generoşi la fiecare apel al membrilor săi şi dăruiesc din ce au şi nu din ceea ce le e de prisos sau le rămâne. „Puteţi să fiţi în continuare alături de micii noştri eroi şi să ne ajutaţi să le cumpărăm un ansamblu de joacă de exterior, care pentru mulţi dintre ei este mult aşteptata recompensă de după terapie”, a completat Aura Ştefănescu. Proiectele derulate de către asociaţiesunt pentru oameni de toate vârstele şi sunt axate pe prevenţie, sănătate şi educaţie. Sprijinul comunităţii se converteşte în fericire, motivaţie, împlinire şi, nu în ultimul rând, în recunoştinţă. Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/494655418063942/

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania „Poveşti de Crăciun”, organizată de Asociaţia „Bursa pentru viaţă”.
 Vizualizări articol: 2426 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania „Poveşti de Crăciun”, organizată de Asociaţia „Bursa pentru viaţă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei