Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 299 (7300)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Un căruţaş care mergea pe lângă atelaj, accidentat mortal de o autoutilitară care îl depăşea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, care se deplasa pe jos, pe lângă o căruţă încărcată cu gunoi de grajd, a fost accidentat mortal de o autoutilitară condusă de un tânăr în vârstă de 20 de ani. Accidentul cu final tragic s-a produs joi, în jurul orei 15.20, pe drumul judeţean din Hănţeşti. Din păcate, după acest ultim accident, a fost depăşit şi pragul de 80 de morţi în accidentele rutiere petrecute în 2019 în judeţul nostru. Din păcate, Suceava este şi în 2019 pe locul I la număr de morţi în accidente în România. 

Revenind la cum s-a petrecut acest ultim accident, din cercetările poliţiei rezultă că şoferul de 20 de ani, Daniel Vlad T., localnic, aflat la volanul unui autovehicul VW Transporter, s-a angajat în depăşirea atelajului hipo tras de cal, moment în care l-a acroşat pe bărbatul de 57 de ani, Constantin S., din oraşul Bucecea, judeţul Botoşani, care se deplasa pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia şi a cui a fost vina. 

Tot joi seară a mai fost un accident cu implicarea unei căruţe, în condiţii însă diferite şi cu consecinţe mai puţin grave.

Din cercetările poliţiei rezultă că, în timp ce conducea imprudent o căruţă pe un drum comunal din comuna Păltinoasa, fără echipament corespunzător pentru a circula pe timp de noapte, un localnic de 41 de ani a virat cu atelajul la stânga, fără a se asigura, spre DN 2E, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Valea Moldovei.

În urma accidentului, precizează poliţia, a rezultat rănirea uşoară a căruţaşului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Atât şoferul, cât şi căruţaşul au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu erau băuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un căruţaş care mergea pe lângă atelaj, accidentat mortal de o autoutilitară care îl depăşea.
 Vizualizări articol: 2514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un căruţaş care mergea pe lângă atelaj, accidentat mortal de o autoutilitară care îl depăşea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei