Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 299 (7300)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

În parcul central

Colţ zoologic amenajat pentru turiştii de la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria oraşului Gura Humorului, în parteneriat cu Menajeria Zoo de la Ilişeşti, au deschis, în parcul centrul de peste drum de primărie, un colţ zoologic prin care s-a creat un nou punct de atracţie pentru turiştii care ajung în Bucovina, în special pentru copii.

În parc pot fi văzute lame, ponei, căprioare, păsări de talie mică şi mare, bursuci sau marmote. Expoziţia este amenajată chiar în parc, cu acces liber pentru oricine trece prin zonă.

Viceprimarul oraşului Gura Humorului, Decebal Graţian Gherghel, ne-a declarat că amenajarea colţului zoo a fost posibilă în baza încheierii unui contract cu Dorin Şoimaru, proprietarul menajeriei de la Ilişeşti, la Gura Humorului fiind aduse animale şi păsări care nu prezintă pericol pentru oameni. Există şi panouri informative cu privire la speciile aduse în centrul Humorului. Pentru ca animalele şi păsările să nu fie stresate foarte mult, la câteva zile sunt înlocuite cu altele aduse de la Ilişeşti.

Animalele şi păsările vor putea fi văzute în parcul central din oraşul staţiune până după Anul Nou, până în jurul datei de 5-6 ianuarie. 

Viceprimarul Decebal Graţian Gherghel a declarat că în condiţiile creşterii anuale a numărului de turişti de la Gura Humorului şi împrejurimi, se încearcă crearea a doi poli de atracţie în oraş, cel deja cunoscut la Parcul Ariniş şi cel din centru, unde este amenajat târgul de Crăciun şi, mai nou, acest colţ zoo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colţ zoologic amenajat pentru turiştii de la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Colţ zoologic amenajat pentru turiştii de la Gura Humorului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei