Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 298 (7299)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Ediția I

Târg caritabil de Crăciun, organizat de clasele primare ale Colegiului Național “Mihai Eminescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Decorațiuni și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă au fost valorificate de elevii Colegiul Național “Mihai Eminescu” Suceava în cadrul Târgului de Crăciun, eveniment caritabil ce a mobilizat elevi, părinţi şi profesori dornici să facă o faptă nobilă în prag de sfântă sărbătoare.

Organizatorii au pregătit daruri de suflet, obiecte pentru această perioadă a anului - îngerași, coronițe, reni, oameni de zăpadă meșteriți din șosete, conuri aurii, brăduți, globuri, steluțe, care au putut fi cumpărate de vizitatori.

Școlarii din cele zece clase de la învățământul primar au simțit cum munca lor este valorificată și, astfel, au primit primele noțiuni de antreprenoriat, câștigând bani din lucrurile muncite de ei.

Sumele adunate în urma vânzării obiectelor le vor face sărbătorile mai frumoase unor familii nevoiașe, unor copii aflați în situații dificile.

Târgul de Crăciun este un eveniment realizat cu implicarea totală şi entuziastă a elevilor, îndrumați de prof. Luminița Ștefănel, Gabriela Culiță, Mariana Mireuţă, Maria Dumitraş, Maria Cotos, Carmen Turcu, Camelia Patraş, Florina Ciubotaru, Valentina Păcurari și Camelia Macuc.

“Elevii au ocazia să afle despre adevăratele valori, să-şi descopere potenţialul creativ, să se implice în realizarea unor activităţi cu scop caritabil şi să simtă bucuria muncii împlinite, să petreacă timp de calitate cu părinţii lor, cărora le mulţumim şi le spunem că fără implicarea dumnealor nu am fi reuşit să ducem la îndeplinire această misiune. Cei mici învață că stă în puterea lor să își îndeplinească dorințele și că este nevoie de un efort dedicat pentru a avea rezultate”, a menționat coordonatorul proiectului, prof. Gabriela Culiță.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg caritabil de Crăciun, organizat de clasele primare ale Colegiului Național “Mihai Eminescu”.
 Vizualizări articol: 1247 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg caritabil de Crăciun, organizat de clasele primare ale Colegiului Național “Mihai Eminescu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei