Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 293 (7294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Noutate

Primul magazin Douglas din Suceava s-a deschis în Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava le oferă clienților săi un mix comercial complex, iar portofoliul său se îmbogățește constant cu branduri internaționale. De curând, experiențele de shopping au fost completate cu Douglas, unul dintre cei mai importanți retaileri de produse de frumusețe premium din Europa. Recent, în Iulius Mall s-a deschis prima locație Douglas din orașul Suceava, care ocupă o suprafață de 235 mp. Noul magazin are un concept nou, bazat pe expunerea produselor în funcție de ritualuri de îngrijire dedicate unor nevoi specifice, permițând clienților o testare rapidă și o identificare mai ușoară a produselor potrivite lor. La Douglas poate fi găsită o largă selecție de parfumuri de nișă, precum Xerjoff, Atkinsons London, The Merchant of Venice, TOCCA, Zarkoperfume, Le Couvent Maison de Parfum. De asemenea, sunt disponibile produse de îngrijire și machiaj foarte dorite – The Ordinary, Mario Bădescu, Ecooking, Hey Honey, Eisenberg Paris, Teaology, Missha, Neogen, Dr. Renaud, E.L.F.

„Există o dorință constantă a echipei IULIUS de a le oferi clienților o varietate de opțiuni de shopping, care să răspundă cererilor acestora. Douglas este un brand apreciat pretutindeni pentru selecția de mărci și serviciile ireproșabile. Ne bucurăm că, împreună cu partenerul nostru, am reușit să le aducem sucevenilor mult îndrăgitul Douglas, care se adaugă numeroaselor branduri internaționale pe care Iulius Mall Suceava le are în portofoliu”, a declarat Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Magazinul Douglas din Iulius Mall Suceava vine în întâmpinarea clienților săi cu programul de fidelitate Douglas Beauty Card, care le oferă acestora beneficii și promoții. Pentru luna decembrie, Douglas a pregătit un adevărat univers al cadourilor de Crăciun, printr-o colecție amplă de produse și seturi de îngrijire, machiaj și parfumerie în ediție limitată, în ambalaje festive. De la intrarea pe piața locală în 2007, Douglas operează 30 de magazine în 16 orașe din România, precum și un magazin online. În rețeaua IULIUS, brandul mai este prezent în Palas Iași, iar în Iulius Town Timișoara s-a extins și a inaugurat recent cea mai mare parfumerie din România a retailerului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul magazin Douglas din Suceava s-a deschis în Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 3508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primul magazin Douglas din Suceava s-a deschis în Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei