Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 288 (7289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Gust autentic

Patiseria JIC - Deserturi savuroase din ingrediente locale, prospeţime şi arome de neuitat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gust deosebit, savoare, arome autentice date de ingrediente simple, procurate de la producători locali, grija pentru prospeţime şi sănătate sunt câteva dintre atuurile pe care mizează Patiseria JIC, acestea fiind confirmate de un bogat portofoliu de iubitori de deserturi satisfăcuţi de deliciile JIC.

Din septembrie 2018, Patiseria JIC se dedică deserturilor rafinate, definite de frăgezime şi gust autentic, care aduc un nou standard de calitate produselor de cofetărie.

Patiseria JIC este situată în cartierul Obcini, pe strada Victoriei , nr. 26, lângă blocul I.R.E.

 

”Totul trebuie să fie din ingrediente simple şi de calitate. Aceasta este politica noastră”

JIC are un portofoliu diversificat de produse pentru masa de sărbători, pentru evenimentele speciale viaţa cuiva sau, pur şi simplu, pentru momentele de poftă pentru ceva dulce.

Minitarte cremoase, minieclere fine, trufe cu ciocolată belgiană, cookies, fursecuri glazurate, nuga, torturi şi multe alte delicatese vor oferi iubitorilor de deserturi, dar nu numai, o experienţă unică a bunului gust.

„Preocuparea pentru un stil de viaţă sănătos m-a condus în această direcţie, a unei patiserii în care clientul se poate bucura de gusturi simple, autentice. Politica noastră e foarte strictă în ceea ce priveşte ingredientele, care sunt simple, proaspete şi de calitate şi de aceea lucrăm cu furnizori din zonă, pentru ouă, lapte sau unt. Foarte important pentru noi e să păstrăm prospeţimea produselor, astfel că nu facem loturi mari, ci loturi mici şi refacem stocul des. E un principiu la care ţinem neapărat. Nu folosim aditivi care să prelungească perioada de valabilitate, conservanţi, E-uri, coloranţi artificiali, prafuri. Totul trebuie să fie din ingrediente simple şi de calitate şi nu facem rabat de la această direcţie pe care ne-am impus-o de la început”, a subliniat Ioan Cristian Jugrin, antreprenor, managerul Patiseriei JIC.

 

Minitarte, minieclere, trufe, cookies, nuga, praline, unt de arahide, realizate în laboratorul propriu

Minitartele sunt produsele vedetă ale patiseriei, deserturi bogate în cremă catifelată, care vin în mai multe sortimente - vanilie şi fructe, raffaello, ciocolată belgiană, unt de arahide, caramel, mentă, lămâie sau cafea.

De asemenea, minieclerele, unul dintre cele mai populare deserturi, vin în mai multe sortimente, de la unele clasice la altele mai neconvenţionale (vanilie, raffaello, ciocolată, lămâie şi caramel sărat).

Tot în laboratorul propriu, patiseria JIC pregăteşte şi cookies cu unt de arahide sau cu ciocolată belgiană, albă sau neagră.

Un produs foarte sănătos realizat la JIC este untul de arahide, disponibil în patru sortimente – cremos, crocant, cu ciocolată neagră belgiană, cu ciocolată albă belgiană şi lămâie.

„Arahidele sunt procurate din Argentina sau America, sunt cele mai bune arahide. Evităm să punem stabilizatori în el, care de cele mai multe ori e uleiul de palmier, iar în loc de zahăr folosim puţină miere de albine şi puţină sare de la salina Cacica. Arahidele le coacem, le măcinăm şi apoi le combinăm cu alte ingrediente, în funcţie de fiecare sortiment”, a mai explicat Ioan Cristian Jugrin. Untul de arahide este comercializat la borcane de 580 de grame.

Tot de la JIC sucevenii se pot delecta cu nuga delicioasă, al cărei gust este îmbogăţit de portocală caramelizată pregătită în laboratorul propriu, trufe, fursecuri, praline etc.

Nu în ultimul rând, cofetarii JIC realizează torturi – cu ciocolată belgiană, raffaello, vanilie şi fructe.

„Nu sunt foarte multe sortimente pentru torturi, preferăm să păstrăm calitatea produselor pe care le facem. Sunt cu cremă de unt, fără pastă de zahăr sau aditivi artificiali”, a mai arătat Jugrin.

Deserturile şi torturile JIC sunt perfecte pentru momente speciale – nunţi, aniversări, evenimente, acestea putând fi aranjate şi sub formă de candybar sau servite în cutiuţe cochete (pentru mărturii, de exemplu).

În punctul de vânzare din municipiul Suceava, alături de ceva dulce, clienţii pot servi o cafea specialitate, verde şi proaspăt prăjită, pentru păstrarea aromelor.

Pacheţele de cafea din Columbia, Etiopia sau Kenya pot fi cumpărate şi pentru dimineţile petrecute acasă, boabe sau măcinată, de cei de la JIC.

 

”Clientul îşi dă seama că e ceva diferit, e altceva decât îi oferă piaţa în mod normal”

Fiecare dintre produsele menţionate se recomandă de la sine prin calitatea ingredientelor folosite, prin gustul cu totul special, prin frăgezime.

„La început, lumea e sceptică cu privire la un produs, la un desert, asta până în momentul în care gustă. Gustul nu ai cum să-l fentezi, nu ai cum să trişezi, clientul îşi dă seama că e ceva diferit, e altceva decât le oferă piaţa în mod normal. Pentru fiecare produs pe care îl gândim, refuzăm să folosim ingrediente care ne-ar ajuta în procesul de producţie, dar care ar însemna un compromis în ceea ce priveşte calitatea. Prin politica noastră, cei care au de câştigat sunt clienţii”, a mai specificat Ioan Cristian Jugrin.

Acesta a mai adăugat că JIC are convingerea că fiecare experienţă culinară trebuie savurată şi definită de gustul sănătăţii.

„Patiseria JIC o alternativă sănătoasă şi delicioasă”, a conchis managerul.

 

Propuneri pentru Crăciun şi Revelion

Sărbătorile de Crăciun sau Revelion vor fi mai dulci alături de bunătăţile JIC.

Patiseria a pregătit câteva oferte pentru clienţii săi: platou asortat cu miniprăjituri (trufe ciocolată belgiană, nuga, turtă dulce, cookies ciocolată, fursecuri glazurate); minitarte (27 de tarte asortate vanilie, raffaello, ciocolată belgiană, unt de arahide, caramel), ambalate în cutie; minieclere (cinci sortimente asortate – vanilie, raffaello, ciocolată, lămâie, caramel sărat), ambalate în cutie; torturi – ciocolată belgiană, raffaello, vanilie şi fructe.

Acestea sunt câteva dintre propunerile JIC pentru masa de sărbători, însă clienţii îşi pot personaliza comanda după preferinţe.

 

Comenzile se plasează la punctul de vânzare, dar şi telefonic sau online

Sucevenii care vor să încerce gustul deosebit al deserturilor JIC le pot servi în punctul de vânzare din Obcini, de lângă blocul I.R.E, alături de o cafea aromată.

De asemenea, le pot comanda telefonic la 0745 400 885 sau pot intra pe pagina de facebook - https://www.facebook.com/jic.realfood/ .

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patiseria JIC - Deserturi savuroase din ingrediente locale, prospeţime şi arome de neuitat.
 Vizualizări articol: 3774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Patiseria JIC - Deserturi savuroase din ingrediente locale, prospeţime şi arome de neuitat4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei