Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 285 (7286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Diplomă de excelenţă

Un proiect al Universităţii, pentru sprijinirea antreprenoriatului, premiat în cadrul galei EduManager

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a fost premiată în cadrul celei de-a VII-a ediţii a Galei EduManager.ro, eveniment care a reunit, la București, lideri ai instituţiilor de învăţământ românești, reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei, ai inspectoratelor școlare judeţene, universitari etc.

Cele mai valoroase proiecte din educaţie au fost premiate în cadrul Galei EduManager 2019, în urma analizei efectuate de un juriu alcătuit din specialiști, alături de editorii portalului EduManager.ro.

USV, prin proiectul „Start la antreprenoriat, creștem ocuparea în zona urbană. ANTUR”,a câștigat ”Diploma de excelenţă”, la Categoria “Derularea de proiecte finanţate prin fonduri europene”. Proiectul este coordonat de prof. univ. dr. Gabriela Prelipcean, prorector cu baza materială și probleme studenţești al USV.

ANTUR a fost lansat în primăvara lui 2018, este un proiect cofinanţat din fonduri europene și vizeazăsprijinirea antreprenoriatului și îmbunătăţirea competenţelor antreprenoriale la nivel regional.

ANTUR are o valoare de aproape două milioane de euro, are o perioadă de implementare de 36 de luni, iar obiectivul său este încurajarea dezvoltării de noi afaceri și creșterea ocupării în Regiunea de Nord-Est (judeţele Suceava, Botoșani, Neamţ, Iași, Bacău și Vaslui).

Suma destinată implementării fiecărui plan de afaceri este de 160.000 de lei, circa 33.000 de euro, beneficiarii primind banii în două tranșe, 75% într-o primă fază, respectiv 25%.

În cadrul Galei EduManager, premierea proiectelor din cadrul secţiunii Învăţământ Universitar a fost efectuată de rectorul Universităţii Politehnica din București, Mihnea Costoiu, care a apreciat în discursul său calitatea și spiritul inovator al proiectelor înscrise anul acesta în competiţie.

Pentru a participa la Gala Edumanager.ro, toate instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi organizaţiile profesionale din domeniul educaţiei au fost invitate să înscrie proiectele realizate în acest an.

Proiectul Universităţii a fost singurul proiect premiat din judeţul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un proiect al Universităţii, pentru sprijinirea antreprenoriatului, premiat în cadrul galei EduManager.
 Vizualizări articol: 1254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un proiect al Universităţii, pentru sprijinirea antreprenoriatului, premiat în cadrul galei EduManager0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vărzări moldoveneşti (plăcinte de post) Sunt plăcinte din aluat de pâine uşor îmbunătăţit, umplute cu varză călită, care se fac mai ales în postul Crăciunului, în Bucovina şi Moldova. Poate nu e o descriere îmbietoare, dar pentru cine le gustă, vărzările bine... Citeşte