Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 285 (7286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Deputatul Ioan Balan dă asigurări că românii îşi vor primi toate drepturile financiare de care beneficiază

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a ţinut să-i asigure pe oameni că actualul Guvern nu va trece la amputări de pensii şi salarii.

„Guvernul PNL a reușit să identifice cele mai bune soluții posibile, astfel încât să asigure banii necesari, iar pensiile să se plătească integral și la timp, plata salariilor din sistemul public să nu fie o problemă, restanțele pe care profesorii le aveau de primit de ani de zile să fie onorate, administrațiile publice locale să-și poată plăti constructorii și facturile, iar agenții economici să-și vadă în conturi banii lor, pe care-i așteaptă încă din primăvara acestui an”, a arătat Ioan Balan.

Parlamentarul sucevean a precizat că în mai puțin de trei săptămâni de la instalarea Guvernului liberal, Ludovic Orban a reușit să găsească cele mai potrivite soluții pentru deblocarea financiară a României. Toate aceste lucruri, crede Ioan Balan, „au fost reuşite în ciuda propagandei veninoase a PSD. Fără această rectificare bugetară țara ar fi fost blocată, iar oamenii s-ar fi văzut în situații inacceptabile”.

Deputatul liberal a dorit să transmită un mesaj şi pentru anul următor, mai exact la ceea ce va face actualul Guvern.

„Vreau să dau un semnal cât se poate de clar că Guvernul PNL va asigura în anul 2020 toate drepturile financiare ale românilor. Spun asta pentru că cei din PSD par că nu înțeleg limba română, adică ceea ce spune Ludovic Orban. Da. PNL majorează salariul minim de la 1 ianuarie 2020, astfel încât să nu se mai genereze nici creșteri de prețuri și nici o povară pe mediul de afaceri. Da. PNL respectă legea salarizării și va aplica măsurile de majorare prevăzute pentru anul viitor. Da. PNL va reuși să majoreze punctul de pensie, așa cum scrie în lege, pentru că noi nu îi mințim pe oameni. Cu toții știți că, pentru PNL, unde-i lege nu-i tocmeală. Nu spun că toate aceste măsuri vor fi ușor de realizat, în contextul dezastrului financiar lăsat în urmă de PSD. Însă, așa cum a demonstrat Ludovic Orban la rectificarea bugetară, vom găsi cele mai bune soluții ca să reparăm stricăciunile făcute de PSD”, a menţionat Ioan Balan.

Pe de altă parte, deputatul sucevean a vrut să le amintească românilor despre „pârjolul” lăsat în urmă de PSD şi găurile mari din bugetul naţional, indiferent de domeniile de activitate.

„Am văzut multă supărare printre cei nostalgici ai regimului PSD, care au acuzat cu vehemență că nu e bine ca românii să știe adevărul despre dezastrul bugetar pe care Guvernul Dăncilă l-a lăsat în urmă. Nu au fost puțini cei care au spus că cetățeanul român, cel care plătește din munca sa impozite și taxe, nu trebuie să știe că PSD nu a lăsat suficienți bani pentru plata pensiilor, că în multe instituții nu ajungeau banii pentru plata salariilor până la finalul anului, că facturi de miliarde de lei nu au fost plătite către administrațiile locale care au făcut investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală și că alte miliarde de lei au fost luate cu japca din buzunarele agenților economici, fie prin neplata rambursărilor de TVA, fie prin neplata concediilor medicale ale angajaților. Adevărul nu trebuie să supere pe nimeni şi trebuie spus clar şi răspicat”, a concluzionat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan dă asigurări că românii îşi vor primi toate drepturile financiare de care beneficiază.
 Vizualizări articol: 1594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Ioan Balan dă asigurări că românii îşi vor primi toate drepturile financiare de care beneficiază0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vărzări moldoveneşti (plăcinte de post) Sunt plăcinte din aluat de pâine uşor îmbunătăţit, umplute cu varză călită, care se fac mai ales în postul Crăciunului, în Bucovina şi Moldova. Poate nu e o descriere îmbietoare, dar pentru cine le gustă, vărzările bine... Citeşte