Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 284 (7285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Marşul “Egal e Normal”, ediţia a VIII-a, a adunat peste 300 de participanţi, la Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fundaţia Umanitară “O Nouă Viaţă” Siret a organizat marţi, 3 decembrie, între orele 09:00 – 10:00, marşul “Egal e Normal”. Acţiunea se află la cea de-a VIII-a ediţie în oraşul Siret şi a marcat Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Marşul s-a desfăşurat pe traseul Biserica Catolică – Primăria Siret – sensul giratoriu din dreptul Poliţiei – esplanada Casei de Cultură şi a avut drept scop sensibilizarea publicului larg în scopul prevenirii excluziunii şi marginalizării sociale, a acceptării şi integrării persoanelor cu dizabilităţi. Numărul participanţilor a crescut de la an la an, iar ediţia de anul acesta s-a bucurat de peste 300 de participanţi din comunitate.

Directorul executiv al Fundaţiei Umanitare “O Nouă Viaţă” Siret, Marcela O’Connor, a declarat că ziua de 3 decembrie este o una plină de semnificaţie, „un prilej de reafirmare a valorilor şi drepturilor fundamentale ale persoanelor cu dizabilităţi, o zi care reuneşte sub acelaşi scop instituţii, persoane cu dizabilităţi şi organizaţii din domeniul dizabilităţii”. În acest sens, Fundaţia „O Nouă Viaţă” este un promotor al acestor valori şi reprezentanţii fundaţiei propun, ca în fiecare an de altfel, să înlăture treptat bariera prejudecăţilor legate de tinerii cu dizabilităţi. „Dorim, astfel, ca întreaga comunitate să devină mai responsabilă în ceea ce priveşte persoanele cu dizabilităţi şi să iniţiem în societatea românească atitudini noi care să valorizeze fiecare individ", au completat organizatorii, care mulţumesc tuturor celor care au fost alături de ei în organizarea acţiunii: Şcoala Gimnazială „Petru Muşat" Siret, Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă" Siret, Primăria Oraşului Siret, CRRPH O Nouă Viaţă, Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret, bisericile Ortodoxă şi Romano-Catolică din Siret, Complexul Alma Mater - Amadeus Siret, alte fundaţii umanitare, instituţii din oraş, precum şi persoane din comunitate. Organizatorii mulţumesc, de asemenea, şi Poliţiei Comunitare şi Poliţiei Orăşeneşti Siret, pentru că au sprijinit această iniţiativă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marşul “Egal e Normal”, ediţia a VIII-a, a adunat peste 300 de participanţi, la Siret.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marşul “Egal e Normal”, ediţia a VIII-a, a adunat peste 300 de participanţi, la Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei