Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 253 (7254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Adresabilitate

Peste 1.400 de pacienţi consultaţi în noul Ambulatoriu din Suceava, în prima săptămână de funcţionare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicii Spitalului de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava au consultat un număr de 1.418 pacienţi în cabinetele de specialitate ale noului ambulatoriu integrat, în prima săptămână de funcţionare a acestuia, 21-25 octombrie a.c., adică în medie mai mult de 280 de pacienţi/zi. Conform evidenţelor din Ambulatoriu, 470 de pacienţi au avut programări online; toţi ceilalţi au venit direct la policlinica spitalului şi au intrat la consultaţii pe baza bonurilor de ordine. Avantajul programărilor online pe site-ul https://portal.spitaluljudeteansuceava.ro/ro-ro/Programari-Online este că în acest fel pacientul primeşte şi ora pentru consultaţie şi îşi poate planifica mai bine timpul.

Casa de Asigurări de Sănătate limitează numărul de consultaţii pentru specialităţi clinice la 28 pe zi, cu un timp mediu/consultaţie de 15 minute, la un program de lucru de 7 ore/zi. Excepţie fac specialitatea psihiatrie, inclusiv pediatrică, unde numărul de consultaţii este de 14 /zi, cu un timp mediu/ consultaţie de 30 de minute, şi specialitatea neurologie, inclusiv pediatrică, cu 21 de consultaţii în medie pe zi şi un timp mediu/consultaţie de 20 de minute. Pentru persoanele care fac dovada calităţii de asigurat serviciile medicale în ambulatoriu sunt gratuite.

Cele mai solicitate specialităţi sunt Cardiologie, Reumatologie, Diabet, Neurologie, Recuperare, Oncologie, Psihiatrie şi Urologie, la care ieri în jurul orei 12.30 nu exista nici un loc liber pentru programare online, în intervalul 28 octombrie – 27 noiembrie a.c.. La marea majoritate a cabinetelor exista însă posibilitatea programării online chiar şi pentru ieri, de la ora 14.00 sau 14.30, mai puţin la Chirurgie vasculară, unde erau locuri libere din data de 1 noiembrie, Dermatologie, Ortopedie, Pneumologie – din 29 octombrie, Endocrinologie – din 18 noiembrie, Gastroenterologie – din 6 noiembrie a.c.. Precizăm că ambulatoriile de Oncologie, Dermatologie, Pneumologie şi Psihiatrie funcţionează pe lângă secţiile respective din spital, nu în noua clădire de la „Spitalul Nou”.

Reamintim că Ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a fost dat în folosinţă în urmă cu o săptămână, în data de 21 octombrie. Clădirea a fost construită şi dotată în 10 luni şi are un spaţiu de cinci ori mai mare decât vechiul ambulatoriu. Investiţia a fost necesară în urma creşterii numărului de pacienţi, de la 45.000 în 2009, la 150.000 în prezent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 1.400 de pacienţi consultaţi în noul Ambulatoriu din Suceava, în prima săptămână de funcţionare.
 Vizualizări articol: 1725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 1.400 de pacienţi consultaţi în noul Ambulatoriu din Suceava, în prima săptămână de funcţionare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei