Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 252 (7253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragic

Tânăr de 19 ani, mort după ce a căzut de la 2,5 metri înălţime, la locul de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident de muncă cu final tragic s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri la societatea Egger Rădăuţi, un tânăr în vârstă de doar 19 ani pierzându-şi viaţa după un accident care în mod normal nu ar fi trebuit să aibă repercusiuni atât de grave. 

Conform primelor informaţii, Emanuel Cazac era de serviciu joi noapte şi, în jurul orei 1.30, curăţa cu soluţie componentele unei bande transportatoare. Tânărul a alunecat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ doi metri şi jumătate.

Tânărul s-a lovit puternic la cap de o suprafaţă dură. El a fost preluat în stare gravă de o ambulanţă, în comă de gradul IV, ajungând la Spitalul Judeţean Suceava. Din păcate, tânărul era în stare mult prea gravă şi nu a mai putut fi salvat.

Reprezentanții companiei EGGER România au declarat în legătură cu nefericitul incident: “Suntem alături de familia îndurerată și ne preocupă în mod deosebit cele petrecute. Obiectivul nostru principal a fost și este în continuare ca toți cei care intră pe poarta fabricii noastre să plece sănătoși către casă la finalul programului. Facem tot ce ne stă în putință pentru a colabora cu toate autoritățile implicate în elucidarea circumstanțelor care au condus la această situație”.

Conform procedurilor, poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi neluarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă. Având în vedere că este vorba de un accident de muncă mortal, cercetările vor fi coordonate de un procuror.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 19 ani, mort după ce a căzut de la 2,5 metri înălţime, la locul de muncă.
 Vizualizări articol: 2660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr de 19 ani, mort după ce a căzut de la 2,5 metri înălţime, la locul de muncă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei