Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 250 (7251)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agravant

Bărbat reținut de polițiști, după ce a refuzat testarea alcoolscopică în timpul unui control

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Depistaţi băuţi la volan de către poliţişti, unii şoferi refuză să sufle în aparatul etilotest sau să li se recolteze probe biologice de sânge la spital, în speranţa că lipsa acestor probe le poate aduce o pedeapsă mai uşoară. Ei nu ştiu însă că sustragerea de la recoltarea acestor probe reprezintă o circumstanţă agravantă, care în instanţă este considerată o lipsă a asumării responsabilităţii faptelor din partea celui prins în această ipostază şi o îngreunare în efectuarea procesului de justiţie.

Într-o astfel de ipostază s-a aflat un șofer de 31 de ani din comuna Arbore, care a fost oprit pentru control miercuri seara de o patrulă din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, pe strada Calea Cernăuți din localitate. Bărbatul, care se afla la volanul unui autoturism, nu a putut prezenta permisul de conducere, iar în urma unei verificări a bazei de date, s-a constatat că documentul fusese anulat din  data de 4 octombrie a acestui an. El a fost condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Din acest motiv a fost condus la spital, unde în prezența personalului medical a refuzat și recoltarea de probe biologice, solicitată pentru stabilirea alcoolemiei. Având în vedere că bărbatul nu se afla la prima abatere de acest fel, pe numele său a fost solicitată emiterea unei ordonanțe de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ Suceava. El este cercetat în cadrul unui dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” și a fost plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat reținut de polițiști, după ce a refuzat testarea alcoolscopică în timpul unui control.
 Vizualizări articol: 1663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbat reținut de polițiști, după ce a refuzat testarea alcoolscopică în timpul unui control5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei