Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 249 (7250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Apreciere

Şase asistenţi medicali şi directorul de îngrijiri de la Spitalul de Urgenţă Suceava, premiaţi cu un salariu suplimentar pentru performanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul îngrijiri medicale Doina Chirap, Romică Balan – asistent medical şef la Bloc Operator, Corina Boiculesei – asistent medical la aceeaşi secţie şi asistentele medicale Petronela Popa, Georgeta Maganu, Cătălina Rebenciuc şi Alexandra Croitor din secţia Ortopedie – Traumatologie a Spitalului de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava vor primi în luna noiembrie un stimulent financiar egal cu valoarea unui salariu minim pe economie, a declarat, ieri, managerul spitalului, Vasile Rîmbu. Acesta a spus că salariaţii menţionaţi au participat, în perioada 16-18 octombrie a.c., la al XVIII-lea Congres Naţional de Ortopedie şi Traumatologie şi au fost apreciaţi în aplicaţiile practice realizate pe identificare riscuri şi elaborare model proceduri de bune practici medicale, de către directorul adjunct al Agenţiei Naţionale de Transplant, dr. Andrei Nica.

„Doctorul Andrei Nica a prezidat sesiunea de comunicări şi a apreciat valoarea şi implicarea participanţilor de la Suceava. Echipa de asistenţi de la Suceava a impresionat la Congresul Naţional de Ortopedie, unde a ajuns să se vorbească despre <brand-ul Suceava> în ceea ce priveşte procedurile instituite de Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS) şi puse în practică la Suceava. Îi premiem pentru că stimulăm performanţa şi purtătorii de mesaj pozitiv în ceea ce priveşte spitalul”, a subliniat Vasile Rîmbu.

Congresul a fost organizat de Societatea Ortopezilor şi Traumatologilor din România şi a avut ca temă ”Prevenţia infecţiilor asociate activităţii chirurgicale în practicile şi tehnicile de îngrijire pre-, intra- şi postoperator în vederea creşterii siguranţei pacientului”.

Evenimentul face parte din campania ”Siguranţa pacientului la nivel mondial” şi a fost patronat de OMS, ANMCS, OAMMR.

Prelegerile, workshopurile şi cursurile au fost susţine de experţi în domeniul Ortopediei şi Traumatologiei şi al specializărilor asociate, români şi străini. S-a adresat atât medicilor ortopezi/traumatologi, cât şi kinetoterapeuţilor şi asistenţilor medicali din acest domeniu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase asistenţi medicali şi directorul de îngrijiri de la Spitalul de Urgenţă Suceava, premiaţi cu un salariu suplimentar pentru performanţă.
 Vizualizări articol: 9029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Şase asistenţi medicali şi directorul de îngrijiri de la Spitalul de Urgenţă Suceava, premiaţi cu un salariu suplimentar pentru performanţă5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei