Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 249 (7250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Facilitate

Peste 700 de familii au cerut deja să fie racordate la reţeaua de gaz metan din Moara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Introducerea reţelei de gaz metan în comuna Moara are un impact pozitiv extrem de puternic în rândul populaţiei. Chiar dacă lucrările la reţea nu sunt încă finalizate, la Primăria Moara se înregistrează deja peste 700 de cereri pentru racordarea la sistemul de alimentare cu gaz metan.

„Lucrările au început în primăvară şi au continuat într-un ritm extrem de alert. Sunt premise că în următoarele două luni vom putea face recepţia, astfel încât speranţa mea este că până la sărbătorile de iarnă totul să fie funcţional. Este un nou pas pentru modernizarea comunei şi pentru ridicarea standardului de viaţă al locuitorilor şi dacă am găsi aceeaşi seriozitate şi din partea altor firme care execută lucrări în Moara situaţia din teren ar arăta mult mai bine”, a menţionat Eduard Dziminschi, primarul comunei Moara.

Reţeaua de gaz metan va avea o lungime de 23 de kilometri, iar valoarea investiţiei este de 2,5 milioane de euro. Într-o primă fază vor beneficia de gaz metan locuitorii din Moara Nica, Moara Carp şi Bulai, pentru ca în etapa a doua să ajungă gazul şi în Hagigadar, Frumoasa şi Liteni.

Nu este singura lucrare aflată în derulare în Moara. Pe lângă grădiniţa din apropierea sediului primăriei şi lucrările de asfaltare a mai multor drumuri din comuna, mai nou a început munca pentru prelungirea trotuarului existent cu încă un kilometru. Este vorba de porţiunea situată de la intrarea în comuna Moara, de la poarta instalată în urmă cu circa doi ani, şi până la staţia de autobuz de la Pilat (Cruce).

Trotuarul va fi realizat cu fonduri proprii, de la bugetul local. Potrivit proiectului, lângă trotuar vor fi amplasate lampadare pentru iluminat, dar şi cireşi japonezi pe post de arbuşti ornamentali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 700 de familii au cerut deja să fie racordate la reţeaua de gaz metan din Moara.
 Vizualizări articol: 1750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Peste 700 de familii au cerut deja să fie racordate la reţeaua de gaz metan din Moara1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei