Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 248 (7249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Pagube

Un incendiu puternic a distrus o gospodărie la Botoşana. În aceeaşi noapte, flăcările au afectat grav şi o locuinţă din satul Gulia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două intervenţii de amploare ale pompierilor au avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi, pentru stingerea a două incendii izbucnite într-o gospodărie din comuna Botoşana şi la o locuinţă din satul Gulia, oraşul Dolhasca.

Alarma a fost dată în jurul orei 01.30, când a fost sesizată izbucnirea unui incendiu de amploare într-o gospodărie din satul Botoşana. Fiind vorba de un incendiu care se manifesta violent, la faţa locului au acţionat pompierii Gărzilor de Intervenţie Solca şi Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile Botoşana, Comăneşti, Arbore, Cajvana şi Cacica, care au intervenit cu opt autospeciale pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor mari. La sosirea echipajelor, incendiul cuprinsese acoperişul casei şi anexele gospodăreşti, existând pericol de propagare la gospodăriile din jur. Propagarea flăcărilor a fost favorizată de observarea şi anunţarea târzie a incendiului, dar şi de construcţiile gospodăriei, ridicate în majoritare din lemn. După circa 6 ore de intervenţie incendiul a fost lichidat complet, flăcările distrugând acoperişul locuinţei pe aproximativ 170 metri pătraţi, depozitul de furaje şi adăpostul de animale aflate în corp comun, pe aproximativ 150 metri pătraţi. Au fost distruse de asemenea bucătăria de vară pe 60 metri pătraţi, circa 4 tone de fân, 20 metri cubi lemn de foc şi alte bunuri casnice sau utilaje agricole. Pompierii au constatat că în incendiu au pierit două vaci, trei viţei şi 16 porci. Cercetările finalizate de pompieri au stabilit că incendiul a izbucnit la bucătăria de vară, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Câteva ore mai târziu, cu puţin înainte de ora 05.00, a fost anunţată izbucnirea unui alt incendiu, la o locuinţă din satul Gulia. Aici au ajuns în scurt timp şi au acţionat pompierii Punctului de Lucru Dolhasca şi ai Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dolhasca, care au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor. Când au ajuns la faţa locului, incendiul cuprinsese casa de locuit, flăcările distrugând în întregime casa construită din lemn cu învelitoare din azbociment, pe o suprafaţă de aproximativ 60 metri pătraţi, împreună cu bunurile din interior. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită de pompieri ca fiind flacăra provenită din coşul de fum deteriorat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu puternic a distrus o gospodărie la Botoşana. În aceeaşi noapte, flăcările au afectat grav şi o locuinţă din satul Gulia.
 Vizualizări articol: 1356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un incendiu puternic a distrus o gospodărie la Botoşana. În aceeaşi noapte, flăcările au afectat grav şi o locuinţă din satul Gulia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei