Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 243 (7244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infracţiuni

Tânăr reţinut, după ce a fost prins conducând cu permis fals şi sub influenţa alcoolului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oprit în trafic pentru depăşirea vitezei legale, un tânăr de 20 de ani, din comuna Zvoriştea, a ajuns în spatele gratiilor, după ce poliţiştii au constatat în urma verificărilor că acesta conducea autoturismul fără a avea acest drept şi consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Incidentul care l-a avut protagonist pe tânărul conducător auto s-a petrecut în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.20. Aflat la volanul unui autoturism VW Passat, tânărul a fost oprit pe drumul naţional 29A de un echipaj al Biroului Rutier Suceava. Motivul pentru care a fost tras pe dreapta a fost depăşirea vitezei legale, însă poliţiştii aveau să descopere mai târziu comiterea şi a altor infracţiuni din partea celui aflat la volan. Acest lucru s-a petrecut după ce tânărul le-a prezentat oamenilor legii un permis de conducere emis de autorităţile din Ucraina. El a fost apoi testat şi pentru consumul de alcool, rezultatul testării alcooscopice arătând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor întreprinse asupra autenticităţii documentului prezentat, s-a constatat că acesta era fals, poliţiştii luând decizia începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uzul de fals, complicitate la fals în înscrisuri oficiale şi instigare la fals intelectual sub forma participaţiei improprii. În urma probelor administrate în dosar, pe numele tânărului de 20 de ani a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca procurorii să ia decizia emiterii unei măsuri restrictive faţă de acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr reţinut, după ce a fost prins conducând cu permis fals şi sub influenţa alcoolului.
 Vizualizări articol: 1221 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr reţinut, după ce a fost prins conducând cu permis fals şi sub influenţa alcoolului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei