Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 231 (7232)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Rădăuți

Târg de toamnă pentru copii în centrul municipiului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parcul din centrul municipiului Rădăuți a găzduit, zilele trecute, „Târgul de toamnă pentru copii” ediția a VI-a,  acțiune care a atras aproape o mie de localnici, copii, părinți și rădăuțeni de toate vârstele. Mai precis, în vecinătatea fântânii arteziene din centrul localității au fost amenajate mai multe ateliere și tarabe pe care preșcolarii și elevii de la Școala Gimnazială „Regina Elisabeta” și-au expus creațiile, de la semne de carte până la articole brodate, și nu în ultimul rând, produse culinare, de la sărmăluțe la prăjituri.Părinți și copii deopotrivă au pregătit cu migală bucate și ornamente de toamnă, și tot atunci a avut loc  o paradă a costumelor de toamnă și un concurs de pictură pe dovleac. Atmosfera a fost una de mare sărbătoare, atât micii vânzători, cât și cumpărătorii bucurându-se împreună de o zi minunată de toamnă. La acțiunea organizată de Asociația de părinți de la Școala Gimnazială „Regina Elisabeta” din municipiul Rădăuți au participat elevii din 16 clase de la unitatea de învățământ, cât și copiii de la grădinița școlii, care și-au expus produsele spre vânzare pe standuri ornate cu frunze și dovlecei. Banii strânși în urma târgului vor fi folosiți la nivelul fiecărei clase, fie că vor fi organizate excursii, fie vor fi cumpărate jocuri sau alte obiecte necesare bunei desfășurări a procesului instructiv educativ, iar o parte din sume vor fi direcționate către cazurile sociale ale școlii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de toamnă pentru copii în centrul municipiului.
 Vizualizări articol: 2262 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Târg de toamnă pentru copii în centrul municipiului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei