Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 231 (7232)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cerere

Președintele Consiliului Județean solicită muncitori în plus pe șantierul drumului Mânăstirea Humorului- Solonețu Nou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut ieri o întâlnire de lucru cu  reprezentantul constructorului care efectuează lucrările de reabilitare și modernizare a drumului Mănăstirea Humorului – Pleșa – Solonețu Nou și cu specialiștii de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava, în vederea creșterii ritmului de lucru.

„Am solicitat constructorului să aducă mai mulți lucrători pe acest șantier pentru că timpul permite.

Zilele următoare se vor executa rigole, casete de colectare a apelor pe o lungime de 2 km, pe ambele parți ale drumului, pe sectorul cu pantă mare, între Pleșa și Solonețu Nou. Urmează celelalte lucrări de amenajare, nivelare, pietruire, tasare”, a declarat Flutur.

Acesta a menționat că tronsonul care începe de la limita orașului Gura Humorului până la Pleșa a fost reabilitat în această primăvară.

Flutur a arătat că, odată cu finalizarea tronsonului Pleșa – Solonețu Nou, drumul reabilitat Gura Humorului – Mânăstirea Humorului – Pleșa – Solonețu Nou va scurta cu 15 km distanța Gura Humorului – Rădăuți și va fi, de asemenea, „o bună soluție pentru aerisirea traficului pe zona Gura Humorului – Cacica în perioadele de vârf”.

„Acest drum va fi unul turistic foarte important, care va face legătura dintre Mănăstirea Humorului, monument UNESCO, cu salina și Basilica Minor de la Cacica. Urmează ca pe acest traseu să fie realizate parcări și executate marcaje. Deschiderea acestui drum înseamnă și o scoatere din izolare a celor două sate, Pleșa şi Solonețu Nou”, a afirmat șeful administrației județene, care a subliniat că astfel este „onorată o promisiune față de populația de aici”, cu pondere semnificativă de etnie poloneză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele Consiliului Județean solicită muncitori în plus pe șantierul drumului Mânăstirea Humorului- Solonețu Nou.
 Vizualizări articol: 1382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Președintele Consiliului Județean solicită muncitori în plus pe șantierul drumului Mânăstirea Humorului- Solonețu Nou1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei