Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 228 (7229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Performanţă

Ceremonie de decernare a certificatelor de limba engleză Cambridge, la Muzeul de Istorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Muzeul de Istorie din municipiul Suceava a avut loc vineri, 27 septembrie 2019, la ora 13:00, ceremonia de decernare a certificatelor de limba engleză Cambridge, obţinute în sesiunea iunie 2019. Aceste examene au fost susţinute la centrele de examen autorizate: Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava şi EduMax Suceava. Ambele centre organizează examene Cambridge în colaborare cu British Council Iaşi. În timp ce Colegiul Naţional “Petru Rareş” oferă examenul Cambridge Advanced English – nivel C1 - pentru elevii liceului, centrul EduMax oferă toate nivelele de examen candidaţilor proveniţi din întregul judeţ.

În cadrul acestei ceremonii profesoara Eleonora Olaru, reprezentantă a British Council Iaşi, a înmânat aproximativ 180 de certificate pentru toate nivelele de examen de la B1 până la C2. Pe lângă reprezentanţii British Council şi candidaţi, la ceremonie au mai fost prezenţi profesori, părinţi şi reprezentanţi ai presei locale.

 

Examenele Cambridge se susţin în 3 sesiuni anuale

Profesoara de limba engleză Laura Salciuc, de la Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava, a menţionat faptul că examenele Cambridge se susţin în 3 sesiuni anuale, respectiv în decembrie, martie şi iunie, dar această ceremonie, devenită deja o tradiţie la Suceava se organizează numai în septembrie, cu ocazia Zilei Limbilor Moderne, numai pentru candidaţii care au susţinut examenul în iunie, pentru că aceasta este sesiunea cu numărul cel mai mare de candidaţi. Certificatele obţinute în celelalte sesiuni se ridică de la centrul de examen, nu pentru că ar fi mai puţin valoroase, ci pentru că ele trebuie ridicate în termen de 2 luni şi majoritatea candidaţilor chiar au nevoie de aceste certificate imediat ce ele sosesc, deoarece elevii le folosesc fie pentru a-şi echivala examenele de admitere în clasa a V-a cu studiu intensiv al limbii engleze, fie în clasa a IX-a bilingv, fie la examenul de bacalaureat sau pentru a pleca la studii universitare în străinătate.

Dintre toate certificările de limba engleză care se pot obţine, diplomele Cambridge rămân de departe cele mai populare, mai utile şi mai prestigioase, fiind recunoscute de peste 20.000 de instituţii din întreaga lume. Obţinerea unei astfel de certificări presupune un efort susţinut pe parcursul mai multor ani şi o colaborare strânsă între candidat, profesor şi părinte, aşa încât cu toţii merită felicitări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ceremonie de decernare a certificatelor de limba engleză Cambridge, la Muzeul de Istorie.
 Vizualizări articol: 1533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ceremonie de decernare a certificatelor de limba engleză Cambridge, la Muzeul de Istorie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei