Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 224 (7225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Câmpulung Moldovenesc

La 26 de ani, hoț recidivist, reținut pentru trei noi furturi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a ajuns în arestul poliției județene, reținut pentru 24 de ore, pentru trei fapte de furt. Suspectul a fost condamnat cu suspendare pentru furturi comise în trecut și avea impus un termen de încercare, pe care nu l-a respectat.

Din cercetările polițiștilor de la Biroul de Investigații Criminale Câmpulung Moldovenesc rezultă că Vasile Marian Corcodil ar fi comis, în perioada 31 mai-8 septembrie a.c., trei infracțiuni de furt cu un prejudiciu de circa 2.400 de lei, din care s-au recuperat 2.000 de lei. Luni, pe numele tânărului a fost emisă ordonanța de reținere pentru 24 de ore.

Marian Corcodil a avut parte în trecutul recent de clemență, iar o pedeapsă rezultată de 21 de luni de închisoare pentru furturi a fost suspendată condiționat de judecătorii de la Câmpulung Moldovenesc.

Din ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a rezultat că Vasile Marian Corcodil, zis “Corcobac”, a comis, în perioada august 2014-martie 2015,  patru infracțiuni de furt şi o tentativă, la două dintre acestea fiind ajutat de un alt inculpat. A fost vorba în special de spargeri de locuințe, hoții furând din casele în care au intrat bani sau laptopuri.

Pentru aceste fapte, din intervalul august 2014-martie 2015, tânărul a fost condamnat la pedeapsa cu suspendare amintită mai sus.

În luna iunie a acestui an, Serviciul de Probațiune Suceava a solicitat revocarea suspendării executării pedepsei, pentru că tânărul nu respectase programul de supraveghere. Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a respins însă solicitarea, astfel că Vasile Marian Corcodil, zis “Corcobac”, a rămas în libertate.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 26 de ani, hoț recidivist, reținut pentru trei noi furturi.
 Vizualizări articol: 1112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La 26 de ani, hoț recidivist, reținut pentru trei noi furturi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei