Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 220 (7221)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   17 imagini |   ø fişiere video

Nou, la Iulius Mall Suceava

Carpet House România, locul unde găsiţi covoare tradiţionale şi moderne, în diverse stiluri şi culori, din materiale de cea mai bună calitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ştiţi sentimentul acela în care, după o zi de muncă istovitoare, nu-ţi doreşti altceva decât să ajungi acasă şi să păşeşti pe covorul confortabil care, de cele mai multe ori, are în spate şi o poveste? Texturile prietenoase, culorile calde sau culorile vesele, după gusturile şi personalitatea fiecăruia, ne pot transforma casa cu covoare într-o poveste relaxantă. 

Începând din această lună, poveştile despre covoare le găsiţi la showroomul Carpet House România, deschis la Iulius Mall Suceava, Calea Unirii, nr. 22, lângă intrarea în hipermarketul Auchan. Carpet House este unic distribuitor în România a trei recunoscute fabrici de covoare, iar colecţia Carpet House este la ora actuală cea mai largă de pe piaţa de profil din România.

 

Inovaţie şi flexibilitate

În noul showroom Carpet House România din municipiul Suceava veţi găsi covoare în trend, confecţionatedin polipropilenă combinată cu acril, după ultimele tehnologii, ştiţi voi, acele covoare cu un relief deosebit. Găsiţi, de asemenea, colecţii acril cu viscoză (mătase artificială), colecţii din lână, pentru că tradiţionalul este mereu în vogă. Numai la Carpet House România veţi găsi covoare din fibre acrilice de ultimă generaţie, cele mai inovative covoare apărute pe piaţă din ultimii 4-5 ani.

Nu lipsesc din showroomul sucevean nici covoarele de la producători cu tradiţii de peste 100 ani. Reprezentanţii Carpet House România au transmis: „Suntem o companie inovatoare şi flexibilă, iar pasiunea şi viziunea echipei noastre tinere ne determină să ne reînnoim şi să ne adaptăm continuu produsele pentru a rămâne la curent cu tendinţele mondiale”.

 

Calitate şi rafinament

De aceea, Carpet House România le oferă clienţilor şi covoare de la producători care deţin premii atât pentru design, cât şi pentru tehnologia de producere. Şi dacă tot v-am sugerat, cu argumentele de rigoare, că la Carpet House Româniagăsiţi din această lună calitate şi rafinament, nu puteam să nu adăugăm şi colecţia de covoare cu particule de parfum.

„De multe ori vorbim cu lux de amănunte despre covoare, de la covorul fermecat, la cele tradiţionale şi moderne. Oricât ne-am dori să fie altfel, covorul fermecat rămâne o poveste, aşa că ne limităm la covoare tradiţionale şi moderne. La Carpet House România vorbim de covoare estetice şi practice care îşi vor pune amprenta asupra spaţiului tău. Realizate din materiale de calitate, acestea se vor evidenţia cu aspectul lor aparte”, ne-au mai spus responsabilii showroomului Carpet House România.

 

Diversitate

Numeroasele colecţii şi modele prezente în showroomul Carpet House România din municipiul Suceava combină diverse stiluri şi culori, precum desene clasice şi abstracte, moderne, pentru copii, produse pentru diverse destinaţii şi pentru cele mai pretenţioase gusturi. Echipa de designeri studiază periodic noile tendinţe în producerea covoarelor şi în designul interioare, orientându-se astfel în producerea de noi modele. Oricare este bugetul nostru, stilul sau dimensiunea dorită, la Carpet House găsim cu siguranţă covorul perfect. Gama largă de produse, ce va fi disponibilă şi online, a fost creată special să satisfacă exigenţele oricărui cumpărător.

 

Cel mai bun raport calitate-preţ, la toate gamele oferite de Carpet House

„Covorul este un element important în decorarea şi amenajarea unei încăperi. În zilele noastre covorul este un obiect cu o funcţionalitate precisă. Are rolul de a încălzi la propriu şi la figurat spaţiul în care este folosit. Este un obiect care finalizează designul interior al unei camere, care oferă tonalitatea dorită şi schimbă complet decorul. Cu peste 450 de metri pătraţi disponibili, Carpet House îşi doreşte să ofere clienţilor săi o diversitate de texturi, compoziţii şi modele care să aducă satisfacţie cât mai multor clienţi. Din dorinţa de a satisface cele mai rafinate gusturi, colecţia noastră cuprinde game de lux care vor satisface cele mai pretenţioase gusturi, dar ne focusăm şi pe o gamă largă de bugete”, sunt cele mai noi informaţii cu care reprezentanţii Carpet House România vor să-i convingă pe clienţi, suceveni şi nu numai, că noul showroom este locul ideal unde să te familiarizezi cu cele mai noi modele de covoare, moderne sau tradiţionale, în diverse stiluri şi culori, din materiale de cea mai bună calitate, unde veţi găsi cel mai bun raport calitate-preţ.

Date de contact: Carpet House România, Iulius Mall Suceava, Calea Unirii, nr. 22, lângă intrarea în hipermarketul Auchan. Site: www.carpethouse.ro, m.me/carpethouseSuceava, office@carpethouse.ro, http://www.carpethouse.ro. Telefon: 0751 230 365.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carpet House România, locul unde găsiţi covoare tradiţionale şi moderne, în diverse stiluri şi culori, din materiale de cea mai bună calitate.
 Vizualizări articol: 2767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Carpet House România, locul unde găsiţi covoare tradiţionale şi moderne, în diverse stiluri şi culori, din materiale de cea mai bună calitate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei