Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 219 (7220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liberi

Medicul rădăuţean „uşurat” de bijuteriile cu diamante şi safire se poate întâlni cu hoţii care i-au spart casa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Suceava, care a analizat contestaţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu privire la măsurile preventive luate faţă de indivizii care au spart casa medicului rădăuţean, pentru a fura bijuterii cu diamante şi safire, în valoare de aproape 100.000 de euro, nu a considerat necesar să-i trimită după gratii pe cei doi.

Contestaţia a fost respinsă ieri, iar ca totul să fie şi mai lejer pentru suspecţi magistratul a decis să lărgească aria de mişcare pe perioada controlului judiciar pentru Adriana-Alina Vicovan, de 21 ani, din Arbore, și Darius-Marin Stângă, de 24 ani, din Rădăuți. Măsura de ieri este definitivă şi nu mai poate fi atacată.

Cei doi au stat în spatele gratiilor doar 24 de ore, pentru ca ulterior un judecător de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Rădăuţi să decidă plasarea lor sub control judiciar.

Un al treilea suspect este Marian-Vasile Pleşca, de 28 de ani, din comuna Volovăț, care nu a fost găsit acasă şi împotriva căruia nu a putut fi luată nici o măsură.

 

Bijuterii de aproape 100.000 de euro furate la începutul lui august

Cei trei sunt acuzaţi că au dat un tun de aproape 100.000 de euro după ce au furat mai multe bijuterii din platină şi aur cu diamante şi safire din locuinţa unui medic din Rădăuţi.

Furtul a fost comis în seara zilei de 8 august 2019, în timp ce proprietarii imobilului şi ai bunurilor furate erau plecaţi de acasă. Hoţii au intrat în casă şi din sertarul unei comode din dormitorul situat la etajul imobilului familiei medicului au furat mai multe inele, brăţări şi lănţişoare din platină, aur alb şi aur galben împodobite cu diamante şi safire. Interesant este că hoţii nu au forţat nici o uşă sau geam şi cel mai probabil au folosit chei potrivite.

După ce au reuşit să adune suficiente probe, în cursul zilei de sâmbătă, 14 septembrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Rădăuți și forțe ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava au efectuat 6 percheziții domiciliare în Rădăuți, Volovăț și Arbore. A fost emise şi 5 mandate de aducere, ocazie cu care au fost identificați și conduși la sediul poliției, pentru cercetări, unii dintre autorii furtului.

La percheziţii au fost găsite și ridicate bijuterii, sume de bani, telefoane mobile precum și un autoturism utilizat la comiterea faptei. Au fost recuperate bijuterii în valoare de circa 40.000 de euro, dar şi o sumă de 84.000 de lei

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medicul rădăuţean „uşurat” de bijuteriile cu diamante şi safire se poate întâlni cu hoţii care i-au spart casa.
 Vizualizări articol: 1255 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medicul rădăuţean „uşurat” de bijuteriile cu diamante şi safire se poate întâlni cu hoţii care i-au spart casa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei