Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 215 (7216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosare penale

Trei victime şi pagube materiale, în urma unor accidente provocate de şoferi băuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi şoferi băuţi zdravăn au fost protagoniştii a două accidente produse în judeţ, în interval de doar câteva ore. Fie că au pierdut controlul asupra maşinii, sau din cauza reacţiilor încetinite de consumul de alcool, cei doi şoferi s-au ales cu dosare penale pentru comiterea a cel puţin două infracţiuni.

Un prim eveniment a avut loc în cursul nopţii de miercuri spre joi, în timp ce un bărbat de 33 de ani, din oraşul Siret, se afla la volanul unui autoturism Ford Focus şi circula dinspre municipiul Suceava spre Fălticeni. La un moment dat, în localitatea Cumpărătura, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a izbit în cioata unui copac, aflat pe marginea drumului. În urma impactului, bărbatul de la volan şi o femeie de 43 de ani, pasageră pe bancheta din dreapta, au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” şi „conducere sub influenţa alcoolului”.

În cursul zilei de joi, un alt accident produs de astă dată pe un drum judeţean din oraşul Cajvana l-a avut drept autor pe un bărbat aflat în stare de ebrietate. În timp ce conducea un autoturism marca Audi, în care se afla ca pasager şi fiica ei în vârstă de 8 ani, o femeie de 30 de ani, din localitate, a redus viteza întrucât se apropia de locuinţa sa, moment în care a fost lovită din spate de un autoturism marca VW, condus de un bărbat de 48 de ani, din oraşul Cajvana. În urma impactului, fetiţa de 8 ani a fost rănită uşor, iar testările făcute cu aparatul etilotest de către poliţişti au arătat un rezultat negativ pentru femeie şi 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul şoferului care a lovit din spate autoturismul acesteia. Conduşi la spitalul din Suceava, celor doi şoferi le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările poliţiştilor au stabilit că vinovat de producerea accidentului se face bărbatul în vârstă de 48 de ani, care a condus autoturismul în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu a păstrat distanţa faţă de vehiculul din faţa sa. Dosarul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care ia în considerare luarea unei măsuri preventive faţă de bărbat în funcţie de rezultatul Buletinului de Analiză Toxicologică. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducere sub influenţa alcoolului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei victime şi pagube materiale, în urma unor accidente provocate de şoferi băuţi.
 Vizualizări articol: 1802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei victime şi pagube materiale, în urma unor accidente provocate de şoferi băuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei