Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 209 (7210)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USV

Studenți și profesori americani la studii de vară la Universitatea din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 2-6 septembrie, Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) a găzduit școala de vară itinerantă “The Borderlands between East and West: Romania, Moldova, and Ukraine”.

Coordonarea activităților din regiunea Sucevei a fost realizată de decanul Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, conf. univ. dr. Luminița Elena Turcu, care a cooptat în echipă specialiști în studii media și culturale, conf. univ. dr. Onoriu Colăcel, lector univ. dr. Codruț Șerban și lector univ. dr. Anamaria Gavril, dar și studenți, precum Andreea Filip și Tudor Lițcanu.

„Organizată de Departament of Comparative History of Ideas, University of Washington din Seattle, SUA, școala de vară le-a oferit studenților americani șansa de a înțelege realitatea granițelor din Europa de Est. Granițe vechi, granițe mai noi, reale, imaginare, impuse, acceptate sau contestate, între est și vest, nord și sud, între UE și non-UE – toate au rolul de a deschide noi perspective asupra viitorului, fără însă a închide traumele trecutului. Aceste aspecte oferă un material de studiu incitant studenților din Statele Unite ale Americii, care s-au bucurat și la Suceava de cunoștințele și ospitalitatea profesorilor și studenților români. Periplul lor, destinat înțelegerii profunde și nuanțate a diversității culturale și etnice a acestei regiuni a lumii brăzdate de frontiere, va continua în Republica Moldova și în Ucraina”, au transmis reprezentanții USV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenți și profesori americani la studii de vară la Universitatea din Suceava.
 Vizualizări articol: 1676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studenți și profesori americani la studii de vară la Universitatea din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei