Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 206 (7207)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În aceeași zi

Doi bicicliști beţi, victime ale unor accidente rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bicicliști aflați în stare de ebrietate au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost victimele unor accidente rutiere în timp ce se aflau în trafic.

Un prim accident s-a petrecut luni după-amiază în comuna Baia, cu puțin înainte de ora 17.00. O femeie de 30 de ani, din comuna Berchișești, aflată la volanul unui autoturism marca BMW, pe drumul județean 209H, nu a putut evita un biciclist care a apărut din sens opus şi care se deplasa sinuos, pe partea stângă a drumului, acroșându-l cu partea din față a mașinii. În urma impactului, biciclistul, un localnic de 62 de ani, a fost rănit, fiind necesară intervenția unui echipaj medical. Echipajul ambulanței i-a acordat rănitului primul ajutor, după care acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu escoriații faciale și de piramidă nazală. Ambii conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l pentru femeia de la volan și 1,11 mg/l pentru biciclistul de 62 de ani, celor doi fiindu-le prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei la Spitalul Municipal Fălticeni. Cercetările se desfășoară în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 21.15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Locală Mălini au fost sesizați despre faptul că o persoană a căzut de pe bicicletă în satul Baia. Cercetările au stabilit că în jurul orei 21.00, un localnic de 54 de ani care se deplasa cu bicicleta pe drumul județean DJ 155P s-a dezechilibrat din cauza consumului de alcool și a căzut pe carosabil. El a primit primele îngrijiri medicale de la echipajul unei ambulanțe, însă a refuzat transportul la spital. În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au înregistrat o valoare  de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi bicicliști beţi, victime ale unor accidente rutiere.
 Vizualizări articol: 1242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi bicicliști beţi, victime ale unor accidente rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii murate Pentru cei ce nu prea iubesc gogonelele… dar ar gusta din când în când, pentru cei ce ar vrea să se înfrupte cât mai repede din murături şi să sară peste săptămânile de aşteptare, pentru cei care vor... Citeşte