Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 206 (7207)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Recunoștință

Distincții pentru cei mai merituoși copii și tineri din sistemul de protecție

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 100 de copii și tineri merituoși din sistemul de protecție vor fi premiați în cadrul celei de-a două ediții a evenimentului ”Sprijinim performanța”.

Aceasta se va desfășura joi, 5 septembrie, începând cu ora 12.00, în sala „Ștefan cel Mare” din cadrul Consiliului Județean Suceava.

Premierea copiilor și tinerilor va avea loc într-un cadru festiv, așa cum merită fiecare dintre ei, pentru a le recunoaște meritele, dar și pentru a încuraja performanța în rândul tuturor, la eveniment participând personalul și voluntarii care se ocupă de evoluția acestor copii, partenerii care au oferit premii, dar și invitați din rândul societății civile și din cadrul instituțiilor partenere.

„Dacă anul trecut am premiat 57 de copii și tineri merituoși la Învățătură, Arte și Sport, anul acesta am procedat din nou la selecția celor mai buni și talentați copii și tineri din toate centrele publice sau private, din asistență maternală, dar și din rețeaua de plasament familial, cu rezultate deosebite în aceleași domenii, numărul lor ridicându-se la 97, de această dată”, au menționat reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului DGASPC.

Premierea copiilor se va face cu sprijinul ONG-urilor și al firmelor partenere, dar și al persoanelor fizice care s-au alăturat campaniei DGASPC.

”După ediția de anul trecut a Campaniei <Susținem performanța!>, în care, tot cu sprijinul partenerilor, am reușit să premiem și să încurajăm performanța copiilor și tinerilor din sistemul de protecție, ne-am dorit catot mai mulți copii și tineri din sistemul de protecție să conștientizeze faptul că, în ciuda traumelor și a momentelor dificile care le-au brăzdat parcursul fraged al vieții, viitorul fiecăruia dintre ei depinde, în cea mai mare măsură, de implicarea și munca pe care o vor depune pentru a-și depăși statutul și a-și atinge visurile. Faptul că tot mai mulți voluntari se implică în procesul educativ al copiilor și tinerilor noștri este evident, iar acest lucru se observă atât în rezultatele școlare, cât și în integrarea acestora în colectivul clasei, dar și în comunitate”, au mai transmis organizatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Distincții pentru cei mai merituoși copii și tineri din sistemul de protecție.
 Vizualizări articol: 1082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Distincții pentru cei mai merituoși copii și tineri din sistemul de protecție0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii murate Pentru cei ce nu prea iubesc gogonelele… dar ar gusta din când în când, pentru cei ce ar vrea să se înfrupte cât mai repede din murături şi să sară peste săptămânile de aşteptare, pentru cei care vor... Citeşte