Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 204 (7205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flăcări

Incendiile se ţin lanţ în judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii suceveni au de muncă serios în această perioadă şi nu există practic zi în care să nu fie solicitaţi să intervină. Vineri, pompierii au fost chemaţi să stingă incendiul care a izbucnit la o casă din cartierul Iţcani. Pentru că exista riscul ca flăcările să se extindă şi la imobilele învecinate, la faţa locului au fost trimise patru autospeciale de stingere aparţinând unităţilor din Suceava şi Fălticeni.

Fumul gros care ieşea din imobil a făcut ca intervenţia să fie una dificilă, motiv pentru care s-a lucrat mai bine de două ore. Cu toate eforturile pompierilor au ars bunuri din interiorul casei, circa 25 mp din astereala acoperişului, bunuri depozitate în pod şi altele.

Pompierii cred că focul a izbucnit în bucătărie, cel mai probabil din cauza unor scăpări de gaze combustibile.

Sâmbătă, pompierii de la Detaşamentul Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Zvoriştea, au fost chemaţi să stingă un incendiu la o gospodărie în satul Dealu, comuna Zvoriştea. Cele patru autospeciale de stingere au intervenit la un adăpost de animale, existând riscul ca flăcările să se propage şi la casa de locuit.

Incendiul a izbucnit din grădina gospodăriei, cel mai probabil din cauza unui foc deschis în spaţii deschise, de unde s-a propagat la anexa gospodărească.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.20, pompierii Detaşamentului Câmpulung Moldovenesc au trimis trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care a izbucnit la o locuinţă din oraş.

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei, parţial etajul şi o anexă corp comun, toate construcţii majoritare din lemn, cu pericol de propagare la întreaga construcţie.

În urma incendiului s-a constatat că au ars acoperişul locuinţei pe 100 mp, o parte din etaj, anexa pe 16 mp şi elemente decorative de pe faţada casei, pe o suprafaţă de 30 mp. S-au degradat învelitoarea din tablă a acoperişului, elemente de tâmplărie, tencuieli şi zugrăveli interioare de la etaj şi de la parter, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, instalaţia electrică şi altele.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza fumatului în locuri neprotejate corespunzător.

Din fericire, la nici unul din cele trei incendii nu s-au înregistrat victime omeneşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiile se ţin lanţ în judeţ.
 Vizualizări articol: 1395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiile se ţin lanţ în judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei