Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 199 (7200)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Fiecare copil contează!”

Au început înscrierile pentru Maratonul Cetăţii Suceava, ediţia a III-a, organizat de Salvaţi Copiii Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salvaţi Copiii - Filiala Suceava organizează sâmbătă, 21 septembrie, Maratonul Cetăţii Suceava, ediţia a III-a, având ca motto: „Fiecare copil contează!”. Începând cu ora 7.30, participanţii sunt aşteptaţi pe platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei pentru înscrieri, care se pot face şi online. La ora 09.30 se vor închide înscrierile pentru a permite startul celor două probe competitive: Semimaraton (21 km) şi Cros (8 km), la ora 10.00. O oră mai târziu vor lua startul alergătorii înscrişi la proba Cursa Populară, ce vor avea de parcurs un traseu de 4 km. Copiii, împreună cu părinţii, se vor alinia la start, începând cu ora 12.00, pentru Cursa Familiei. O jumătate de oră mai târziu, va avea loc Cursa Copiilor. Traseul lor, organizat doar în zona Cetăţii, va putea fi „conturat” de părinţi şi susţinători, micuţii sportivi putând fi astfel încurajaţi pe tot parcursul cursei. Premierea se va face la ora 13.00, pentru toate probele.

„Această competiţie s-a născut din dorinţa unui grup de alergători de a sprijini Campania organizaţiei Salvaţi Copiii: <Fiecare copil contează!>. Campania are ca ţintă dotarea maternităţilor din judeţele ţării cu echipamente profesionale de susţinere a vieţii copiilor născuţi prematur. Maratonul Cetăţii Suceava este un proiect cu vechime, care s-a conturat de-a lungul unei perioade destul de îndelungate şi care a continuat să se dezvolte şi să capete formă în ciuda piedicilor diverse. 2017 este anul care a adus o primă ediţie de poveste, cu oameni frumoşi, dedicaţi cauzei şi scopului, voluntari, sponsori, parteneri uniţi într-o echipă completă. Experienţa a două maratoane a constituit în acelaşi timp o temelie solidă pentru o a treia ediţiemai consolidată, cea de anul acesta”, au transmis reprezentanţii Salvaţi Copiii - Filiala Suceava (str. Armenească nr. 4, Suceava, Telefon: +40 744 360 919, Fax: +40 230 525 559 / 0230 521 000, e-mail: suceava@salvaticopiii.ro).

Evenimentul Maratonul Cetăţii Suceava, ediţia 2018, a fost susţinut şi promovat de Cristina Casandra, Andrei Gafiţa, Ioana Poienariu, Rodian Ochea, Cami Enera, Constantin Lucuţar, Vlad Damian, Tudor Macovei. Valoarea totală a donaţiilor făcute de participanţi anul trecut a fost de 18.328 de lei, iar valoarea sponsorizărilor în bunuri şi servicii a fost de 16.507 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început înscrierile pentru Maratonul Cetăţii Suceava, ediţia a III-a, organizat de Salvaţi Copiii Suceava.
 Vizualizări articol: 1124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au început înscrierile pentru Maratonul Cetăţii Suceava, ediţia a III-a, organizat de Salvaţi Copiii Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei