Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 198 (7199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Violență

Un tânăr de 18 ani, din Burdujeni, arestat după ce i-a înfipt un ciot de sticlă în spate celui care a refuzat să-i dea bani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sâmbătă, după ce a urmărit și înjunghiat un alt tânăr care a refuzat să îi dea bani. Scenele violente, care au trezit din somn numeroși locatari ai blocurilor de pe strada Jean Bart din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, s-au petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul miezului nopții. Oamenii au auzit țipetele disperate ale tânărului căruia agresorul îi înfipsese un ciot de sticlă spartă în spate. 

Din primele cercetări ale poliției rezultă că victima, David C., în vârstă de 22 de ani, a fost abordată de un tânăr de etnie romă la un restaurant din zonă, care i-a cerut bani. Victima l-a refuzat, iar ulterior agresorul, Alexandru Manole - Boris, în vârstă de 18 ani, a devenit violent. Acesta a spart o sticlă și l-a urmărit pe tânărul în vârstă de 22 de ani, care a fugit pe strada Jean Bart. Victima a fost ajunsă din urmă în zona hotelului Socim, unde agresorul i-a înfipt ciotul de sticlă în spate.

Suspectul a fost reținut în scurt timp de o patrulă de la Secția Burdujeni, sesizată de scandal. El a fost inițial reținut pentru 24 de ore, fiind pus sub acuzare pentru infracțiunea de tentativă la tâlhărie calificată.

Fapta este gravă, atât prin prisma tentativei de tâlhărie, cât și a agresiunii în sine.

Zona Jean Bart se dovedește a fi cea mai problematică din municipiul Suceava. Indivizii care stau toată ziua pe stradă, în special cei din „Blocul țigănesc” de pe Gheorghe Doja, deranjează și devin agresivi, mai ales pe timp de noapte. Dacă ziua unii dintre aceștia doar îi roagă pe trecători să le dea bani, noaptea, mai ales după consum excesiv de alcool, aceștia pot deveni agresivi. De altfel, în zona Gheorghe Doja-Jean Bart au avut loc mai multe tâlhării pe timp de noapte, în general autorii fiind prinși și arestați preventiv. Nimeni nu poate cuantifica însă câți sunt cei care scot bani din buzunar și le dau acestor indivizi.  

Și agenții economici din zonă se plâng de probleme, o casă de pariuri și un magazin-bar fiind închise recent.

Intensificarea sau chiar permanentizarea patrulelor de poliție în zonă ar trebui pusă în practică în timp cât mai scurt, pentru ca violențele să nu escaladeze și mai mult, iar oamenii de bună credință din zonă, majoritari, să se simtă din nou în siguranță pe stradă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 18 ani, din Burdujeni, arestat după ce i-a înfipt un ciot de sticlă în spate celui care a refuzat să-i dea bani.
 Vizualizări articol: 3045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un tânăr de 18 ani, din Burdujeni, arestat după ce i-a înfipt un ciot de sticlă în spate celui care a refuzat să-i dea bani5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei