Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 198 (7199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu alcoolul în cap

Băut la volan, un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp electric

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii din municipiul Vatra Dornei au fost anunțați vineri dimineață, în jurul orei 07.15, despre producerea unui accident rutier pe un drum comunal din comuna Șaru Dornei. Ajunși la fața locului, pe drumul Plaiul Șarului, aceştia au identificat un autoturism intrat în coliziune cu un stâlp din beton, fiind depistat și șoferul, un bărbat de 51 de ani din localitate.

Cercetările au arătat faptul că în timp ce conducea autoturismul pe DC Plaiu Şarului din comuna Şaru Dornei, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate și cu un grad împrejmuitor. Întrucât acesta mirosea a alcool, bărbatul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În aceeași dimineață, cu puțin înainte de ora 10.00, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Suceava a oprit pentru control pe DJ 208A din comuna Udești un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani din comuna Moara, care fusese înregistrat de aparatul radar al poliției în timp ce rula cu viteza de 109 km/h. Întrucât mirosea a alcool, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe de sânge la spital. Tânărul s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut la volan, un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp electric.
 Vizualizări articol: 1201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Băut la volan, un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp electric5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei