Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 196 (7197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Straja

Ţigări de contrabandă de peste 30.000 de euro şi un autoturism de teren, capturate de poliţiştii de frontieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de frontieră suceveni au realizat o captură importantă de ţigări de contrabandă, peste 13.000 de pachete, după o acţiune întreprinsă în zona de munte a judeţului.

Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marţea trecută, în jurul orei 16.30, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina a observat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Straja, două persoane suspecte care încărcau într-un autoturism de teren mai multe colete. În momentul în care lucrătorii de la graniţă au fost observaţi de suspecţi, autoturismul a demarat în trombă, iar una dintre persoane a fugit spre teritoriul ucrainean.

Poliţiştii de frontieră au trecut imediat la urmărirea maşinii, efectuând somaţiile legale, însă şoferul nu s-a supus, condiţii în care a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase mai multe focuri de armă în plan vertical şi spre pneurile autoturismului, conform prevederilor legale. La scurt timp autoturismul a fost găsit abandonat la marginea localităţii Straja, în interior fiind observate colete cu ţigări de contrabandă.

Şi în zonă au fost descoperite mai multe colete cu ţigări de provenienţă ucraineană, iar după inventarierea acestora şi a celor din maşină au fost înregistrate 13.450 de pachete cu ţigări în valoare de 157.365 de lei. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul de teren marca Mitsubishi Shogun evaluat la 7.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului în vederea continuării cercetărilor. Comisarul-şef Poroch-Seriţan a precizat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă de peste 30.000 de euro şi un autoturism de teren, capturate de poliţiştii de frontieră.
 Vizualizări articol: 2265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ţigări de contrabandă de peste 30.000 de euro şi un autoturism de teren, capturate de poliţiştii de frontieră5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei