Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 190 (7191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unul după altul

Zi neagră pentru bicicliști: cinci au ajuns la spital în câteva ore, după accidente rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția a înregistrat un adevărat val de accidente cu bicicliști pe drumurile din județ, în interval de câteva ore petrecându-se cinci evenimente rutiere de acest gen. Se remarcă că toți cei cinci au căzut singuri de pe biciclete, iar în cel puțin două cazuri alcoolul a jucat un rol important. Din păcate, două dintre accidente intră în categoria celor grave, un bărbat suferind o fractură deschisă la gambă, iar un altul un traumatism cranian acut.  Accidentele au început din noaptea de marți spre miercuri și au continuat pe tot parcursul zilei de miercuri, 14 august.

 

De pe bicicletă la spital, cu fractură deschisă la gamba dreaptă

În noaptea de marți spre miercuri, la Urgențele Spitalului Județean a ajuns cu un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Zvoriștea, care avea mai multe contuzii prin cădere. Tânărul a relatat că anterior, pe parcursul nopții, se deplasa pe drumul județean din localitatea de domiciliu, pe direcția Zamostea către Zvoriștea, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut în șanț. Tânărul s-a dus inițial singur la domiciliu, însă, având dureri, a rugat un prieten să-l ducă la spital.

Șirul de accidente a continuat pe 14 august, în jurul orei 12.30, pe drumul național din Solca. Un băiat în vârstă de 12 ani, localnic, se deplasa cu bicicleta pe raza localității, iar pe un sector de drum în pantă a pierdut controlul, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. Copilul a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul din Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu politraumatism, fiind transferat la Spitalul Județean Suceava. 

Aproximativ două ore mai târziu, în jur de 14.00, un grav accident s-a înregistrat la Siliștea Nouă-Dolhasca.

Vasilică L., un bărbat în vârstă de 43 de ani, localnic, a căzut de pe bicicletă și a suferit o fractură deschisă la gamba dreapta, fiind preluat de o ambulanță și dus la spital, în vederea unei intervenții chirurgicale.

 

Biciclist beat, amendat cu 870 de lei după ce a căzut în șanț

Pe 14 august, în jur de ora 16.15, polițiștii de la Dărmănești au fost sesizați de faptul că un bărbat care se deplasa cu bicicleta pe un drum comunal din Dărmănești a căzut pe partea carosabilă și are leziuni.

Din cercetările ulterioare a rezultat că Dumitru G., în vârstă de 57 de ani, din Dărmănești, a căzut de pe bicicletă, pe fondul consumului de alcool.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, care l-a transportat pe acesta la U.P.U Suceava, unde a fost diagnosticat preliminar cu traumatism cranio-cerebral acut, plagă contuză arcadă și etilism acut. 

Tot în după-amiaza zilei de miercuri, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată de un accident de bicicletă pe raza comunei Rădășeni.

Un localnic de 33 de ani, Ioan F.., s-a dezechilibrat de pe bicicletă și a căzut în șanț. Din șanț, bărbatul a ajuns la Spitalul municipal Fălticeni, cu excoriații faciale, fără a rămâne internat.

Polițiștii i-au pus bărbatului etilotestul, rezultând concentrația de 1,16 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-au aplicat biciclistului o amendă în cuantum de 870 de lei, pentru că a circulat sub influența alcoolului.  

Problema accidentelor cu implicarea bicicliștilor este una serioasă în județul nostru. Indisciplina bicicliștilor, (adică erorile comise de aceștia), a fost perioade lungi de timp a treia cauză a accidentelor grave produse în județul nostru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zi neagră pentru bicicliști: cinci au ajuns la spital în câteva ore, după accidente rutiere.
 Vizualizări articol: 1411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zi neagră pentru bicicliști: cinci au ajuns la spital în câteva ore, după accidente rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei