Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 189 (7190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă în derulare

Femeia care şi-ar fi ucis trei prunci urmează să fie expertizată din punct de vedere psihiatric

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ancheta în cazul femeii care şi-ar fi ucis trei prunci în ultimii trei ani se anunţă una de durată. Ana Pardău, de 37 de ani, inginer la o multinaţională care are punct de lucru la Poiana Negri, comuna Dorna Candrenilor, urmează a fi expertizată din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă are discernământ. Acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare, când femeia va fi internată la Secţia de Psihiatrie din Burdujeni a Spitalului Judeţean Suceava. Până atunci, Ana Părdău a rămas internată la Spitalul Vatra Dornei pentru a primi îngrijiri post leuzie.

În ceea ce priveşte osemintele şi celelalte probe ridicate din gropile unde femeia a indicat că şi-ar fi îngropat alţi doi copii nou-născuţi în urmă cu un an, respectiv doi ani, vor fi expertizate atât din punct de vedere antropologic, la un institut specializat din Bucureşti, dar şi din punct de vedere medico-legal de către specialiştii din Suceava.

În baza rezultatelor care vor veni, anchetatorii vor stabili dacă şi ceilalţi doi copii au fost omorâţi după ce au venit pe lume vii, aşa cum s-a întâmplat şi cu pruncul ucis cu sânge rece la începutul acestei săptămâni.

Între timp, pe numele Anei Pardău a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere sau vătămare a noului născut de către mamă.

 

Totul a plecat de la informaţie care a ajuns la urechile unui poliţist

Ancheta a plecat de un poliţist judiciarist dornean la care a ajuns informaţia că Ana Pardău a atras atenţia după ce a fost văzută brusc fără burtă, deşi părea însărcinată. Poliţistul şi colegii săi au început să facă cercetări şi au constatat că femeia nu s-a prezentat la Spitalul Municipal Vatra Dornei sau în altă parte, pentru a naşte. Luată la întrebări şi audiată, în cursul zilei de luni, femeia a dat declaraţii şocante. Prima a fost că nou-născutul este mort, într-un sac.

Ancheta a fost preluată de judiciarişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Femeia a făcut apoi mărturisirile complete de faptul că în ultimii doi ani a mai avut doi copii, care sunt îngropaţi pe proprietatea familiei. Femeia are trei copii în vârstă, de 6, 8 şi 10 ani. Ea a spus că după cei trei copii nu şi-a mai dorit şi alţii, astfel că ar fi ajuns la aceste fapte oribile.  

Marţi după-amiază, anchetatorii au început să sape în locurile indicate de femeie, în căutarea osemintelor celorlalţi doi copii. Ana Pardău nu a părut a avea reţineri în a colabora şi a indica locurile în care sunt îngropaţi copiii. La faţa locului a fost adus şi soţul femeii, care a declarat că nu ştia de sarcină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeia care şi-ar fi ucis trei prunci urmează să fie expertizată din punct de vedere psihiatric.
 Vizualizări articol: 2894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Femeia care şi-ar fi ucis trei prunci urmează să fie expertizată din punct de vedere psihiatric5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei