Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 177 (7178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Realizare

Secţia Anestezie Terapie Intensivă modernizată a spitalului rădăuţean a fost inaugurată ieri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri, puţin după ora 11.00, a fost tăiată panglica la noua secţie Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma şi Damian” din Rădăuţi. La scurta festivitate prilejuită de acest eveniment au participat primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, medicul Claudiu Cobuz, şeful secţiei ATI din Spitalul Judeţean Suceava, medicul Dorin Stănescu, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Suceava şi şefii unor instituţii publice din municipiul Rădăuţi.

ATI este una dintre cele mai importante secţii din spitalul rădăuţean, iar inaugurarea noului spaţiu cu dotări de ultimă generaţie este un pas înainte în ceea ce priveşte respectul faţă de bolnavi, dar şi în privinţa condiţiilor pe care personalul medical le are de acum la dispoziţie.

Managerul spitalului rădăuţean, Traian Andronachi, a declarat: „Astăzi (n.r. - ieri) a avut loc deschiderea faptică a noii secţii de Anestezie Terapie Intensivă, pe noua locaţie, care a fost reparată capital. Practic este vorba de un spaţiu cu o suprafaţă de 748 de mp, suprafaţă care are ca destinaţie secţia ATI cu 15 paturi. Din punctul nostru de vedere şi al constructorilor acest spaţiu îndeplineşte toate normele şi toate rigorile posibile în materie de sănătate publică la nivel european. Doresc să precizez că noul spaţiu dispune de toate dotările necesare pe linie de funcţionalitate şi se situează în circuitul impus de autorităţile din domeniu, de Ministerul Sănătăţii, cu privire la siguranţa pacientului. În acelaşi timp vreau să menţionez că investiţia de aici, de la ATI, se ridică la circa 1,78 de milioane de lei, sumă din care aproape 110.000 de lei reprezintă contribuţia Ministerului Sănătăţii la dotări, restul fiind contribuţia spitalului din buget propriu. Mai doresc să fac o menţiune, mai exact să-i mulţumesc primarului Nistor Tatar pentru sprijinul permanent pe care l-am avut din partea administraţiei locale rădăuţene”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Secţia Anestezie Terapie Intensivă modernizată a spitalului rădăuţean a fost inaugurată ieri.
 Vizualizări articol: 1986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Secţia Anestezie Terapie Intensivă modernizată a spitalului rădăuţean a fost inaugurată ieri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Musaca de chiftele şi vinete Acest preparat este foarte rapid şi extrem de gustos, deşi e foarte simplu şi economic. Pregătirea durează doar câteva minute şi apoi nu trebuie decât să lăsăm totul în cuptor o oră.Avem nevoie de:2 vinete medii, 500 g carne tocată... Citeşte