Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 177 (7178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Foc în noapte

Flăcările au făcut pagube mari, în două incendii izbucnite în timpul nopţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi au avut două intervenţii dificile, la două incendii izbucnite în timpul nopţii de marţi spre miercuri la o gospodărie din comuna Horodnic de Jos şi la un depozit de materiale de construcţii din Frătăuţii Noi.

Un prim apel a fost primit prin intermediul numărului unic 112 în jurul orei 03.55, o persoană anunţând faptul că un incendiu a cuprins o gospodărie din Horodnic de Jos. La locul incendiului au ajuns pompierii Detaşamentului Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Horodnic de Jos şi Horodnic de Sus, care au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor mari. La sosirea echipajelor, flăcările cuprinseseră o şură, precum şi acoperişul unei anexe şi al unui atelier, construcţii ridicate din lemn, existând pericol de propagare la casa proprietarului şi la locuinţele învecinate. Focul a distrus şura pe o suprafaţă de aproximativ 90 metri pătraţi şi fânul depozitat în interior, acoperişul anexei pe 65 de metri pătraţi, acoperişul atelierului pe 50 de metri pătraţi, circa 7 metri cubi lemn de foc şi alte bunuri din gospodărie. S-au degradat pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi pereţii anexei şi ai atelierului. În urma cercetărilor efectuate de pompieri după stingerea incendiului, s-a constatat drept cauză posibilă a izbucnirii acestuia efectul termic al curentului electric generat de un cablu electric defect. Din fericire pompierii au salvat locuinţa proprietarului şi casele învecinate.

În timpul intervenţiei de la Horodnic, un alt apel anunţa izbucnirea, în jurul orei 05.00, a unui alt incendiu la un depozit de materiale de construcţii din comuna Frătăuţii Noi. Aici au ajuns pentru intervenţie pompierii rădăuţeni, precum şi  lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Frătăuţii Noi, Frătăuţii Vechi şi Bilca, care au intervenit cu şapte autospeciale de stingere pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor flăcările cuprinseseră un utilaj de tip volă şi materialele depozitate într-o hală, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, cu pericol de propagare la construcţiile din jur şi la locuinţele din apropiere. În timpul incendiului au ars utilajul şi materiale de construcţii din hală, polistiren, rigips şi altele, constatându-se la finalul intervenţiei că flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la instalaţia electrică a utilajului, în zona compartimentului motor, după care s-au propagat la materialele de construcţii din hală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flăcările au făcut pagube mari, în două incendii izbucnite în timpul nopţii.
 Vizualizări articol: 5155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flăcările au făcut pagube mari, în două incendii izbucnite în timpul nopţii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Musaca de chiftele şi vinete Acest preparat este foarte rapid şi extrem de gustos, deşi e foarte simplu şi economic. Pregătirea durează doar câteva minute şi apoi nu trebuie decât să lăsăm totul în cuptor o oră.Avem nevoie de:2 vinete medii, 500 g carne tocată... Citeşte