Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 170 (7171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Examen

Note peste 7 pentru 43,98% dintre candidaţii de la titularizare. Doi dintre aceştia au notă maximă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 600 de candidaţi suceveni care aspiră la o carieră didactică au susţinut, săptămâna trecută, proba scrisă a examenului de ocupare a posturilor din învăţământ, rezultatele tezelor fiind făcute publice marţi, 23 iulie, pe www.titularizare.edu.ro.

Potrivit rezultatelor furnizate de Ministerul Educaţiei, 43,98% dintre candidaţii din judeţ au obţinut note peste 7, calificativ care le permite acestora angajarea pe perioadă nedeterminată într-o şcoală (titularizare). Rezultatul se înscrie sub media naţională, rata notelor peste 7 obţinute de examinaţi care au participat la proba scrisă fiind de 46,86%. Procentul notelor de peste 5 în judeţ este de 78,84.

Doi candidate din judeţ au obţinut nota maximă – Alexandra Blîndu şi Elena Chimniuc.

Prima este din Moara Nica, are definitivatul şi o experienţă la catedră de 2 ani şi a susţinut testarea în vederea ocupării unui post de educatoare.

A doua candidată cu 10 este din Brodina de Jos, are definitivatul şi 11 ani vechime în învăţământ. S-a înscris la titularizare pentru un post de învăţătoare.

Totodată, unui candidat din judeţul Suceava care a susţinut examenul la disciplina protecţia mediului i-a fost anulată lucrarea. Din totalul de 657 de candidaţi, 287 au note între 7 şi 9,99, 229 au note între 5 şi 6,99, iar 138 au obţinut calificative sub 5.

La nivel naţional, 92 de candidaţi (0,47%) au obţinut nota 10, iar 9.072 de candidaţi (46,39%) au obţinut note între 7 şi 9,99. Cele mai ridicate procente de note între 7 şi 10 s-au înregistrat în sectorul 6 al Capitalei (72,3%) şi în judeţul Prahova (58,5%).

Reamintim că 63 de candidaţi din judeţ s-au retras de la proba scrisă, la o oră după ce au primit subiectele. Alţi 78 de candidaţi au fost absenţi.

Pe 23 şi 24 iulie se depun contestaţiile la Inspectoratul Şcolar Suceava, iar pe 30 iulie vor fi transmise rezultatele finale.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la cea practică sau la inspecţia specială la clasă. Cei care vor obţine note mai mici de 5 vor putea ocupa un post de suplinitor.

Nota obţinută la proba practică sau la inspecţia specială la clasă are o pondere de 25% în media de repartizare. Nota obţinută la proba scrisă are o pondere de 75% în media de repartizare.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţă publică organizată de Inspectoratul Şcolar în data de 31 iulie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Note peste 7 pentru 43,98% dintre candidaţii de la titularizare. Doi dintre aceştia au notă maximă.
 Vizualizări articol: 1463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Note peste 7 pentru 43,98% dintre candidaţii de la titularizare. Doi dintre aceştia au notă maximă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei