Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 170 (7171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Salvată

Italianca înjunghiată în spate la Frătăuți s-a recuperat spectaculos și se pregătește să nască

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Italianca în vârstă de 25 de ani înjunghiată de mai multe ori în timp ce se afla la Frătăuții Noi, la domiciliul concubinului ei, atacată de sora bărbatului, după un conflict spontan, a trecut de perioada critică. Pe 26 iunie, Lauria Deborah ajunsese la Spitalul de Neurochirurgie din Iași în stare gravă, transportată cu un elicopter SMURD, cu un cuțit înfipt adânc în spate și cu un prognostic rezervat. Din fericire, tânăra, însărcinată în luna a V-a, s-a recuperat spectaculos, a trecut de perioada critică, iar de câteva zile a revenit la Frătăuți, la iubitul ei.

Cu privire la autoarea agresiunii, recent Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei Petronela Pleșca, pentru infracțiunea de tentativă de omor calificat.

Pe 26 iunie, Secţia de Poliţie Rurală Gălăneşti a fost alertată de faptul că o tânără este înjunghiată în curtea unei case. Victima a fost găsită conştientă, ţinându-şi în braţe cei doi copii, unul în vârstă de un an şi jumătate şi unul de trei ani, dar cu hemoragie puternică şi cu lama cuţitului înfiptă în spate.

Italianca venise la Frătăuţii Noi, la domiciliul lui Marcel Ştefan Pleşca, care este iubitul său. La ora agresiunii, în casă erau italianca, sora iubitului ei şi cei doi copii mici ai victimei. Conform constatării medicilor, victima a suferit trei răni provocate de lovituri de cuţit în zone vitale ale corpului, asta fără a mai pune la socoteală tăieturile de la braţe, suferite în timp ce se apăra de lovituri. Cea mai puternică a fost lovitura de cuţit în spate, când lama s-a rupt, afectându-i măduva spinării.

Ancheta din acest caz a fost derulată de ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Autoarea era în stare avansată de ebrietate şi a acţionat în urma unui conflict spontan, de la un schimb de replici, plecat se pare de la motivele venirii la Frătăuţi ale italiencei.

Mariana Petronela Pleşca era cunoscută cu accente violente, având altercaţii inclusiv cu bărbaţi. Tânăra în vârstă de 29 de ani a fost şi condamnată pentru o tâlhărie (furt comis cu violenţă), primind o pedeapsă care a fost suspendată condiţionat, cu impunerea unui termen de încercare.

Procesul în care  Mariana Petronela Pleşca va fi judecată pentru tentativă la infracțiunea de omor calificat a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Italianca înjunghiată în spate la Frătăuți s-a recuperat spectaculos și se pregătește să nască.
 Vizualizări articol: 1716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Italianca înjunghiată în spate la Frătăuți s-a recuperat spectaculos și se pregătește să nască0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei