Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 160 (7161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Concert umanitar organizat de Fundaţia „O Nouă Viaţă” din Siret, la Biserica Romano-Catolică din municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Biserica Romano-Catolică ”Sfântul Ioan Nepomuk” din municipiul Suceava va avea loc sâmbătă, 27 iulie, de la ora 19:15, un concert extraordinar - umanitar susţinut de muzicienii Simona Mihai (soprană), George Zacharias (vioară) şi Spyros Souladakis (pian). Concertul este organizat de Fundaţia „O Nouă Viaţă” din Siret. Soprana Simona Mihai este una dintre cele mai promiţătoare voci ale tinerei generaţii de cântăreţi români. A debutat la Royal Opera House – Covent Garden în 2010. A colaborat cu mari maeştri ai baghetei, precum Sir Charles Mackerras, Antonio Pappano, Yuri Temirkanov sau Cornelius Meister. În 2016, Simona şi-a făcut debutul în rolul Mimi, din Boema, la Opera din Frankfurt. Va fi prezentă în România pentru a doua oară cu acest concert umanitar dedicat Fundaţiei „O Nouă Viaţă”, prima oara fiind la Bucureşti, în anul 2017, la Gala „O Nouă Viaţă”, organizată cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate.

 

Artişti internaţionali

Născut la Atena (Grecia), George Zacharias a studiat vioara la Conservatorul din Atena, Colegiul Regal de Muzică, Londra, Conservatorul de Muzică din Sydney (Masters in Music) şi la Academia Regală de Muzică. Discografia sa reprezentată de repertoriul exclusiv pentru vioară neacompaniată („Unaccompanied”; Divine Art) a primit recomandarea Gold Star de la Strad şi a fost numită „Recording of the Month” de International Record Review. Din septembrie 2009, George este lector postuniversitar şi licenţiat la Academia Regală de Muzică din Londra. Cântă pe vioara "Georgina Joshi" Sanctus Seraphin (Veneţia, 1719).

Pianistul Spyros Souladakis a beneficiat de îndrumarea unor maeştri remarcabili precum: Ida Lori Margariti şi Marina Koutouvali precum şi John Blakely şi Nigel Clayton de la Royal College of Music. Deţine numeroase premii la competiţii pianistice din toată lumea, câştigând premii ca pianist acompaniator (Londra), precum şi ca pianist solo (Atena). Va interpreta Waltz Op 64 No1 de Frederic Chopin şi Un Sospiro de Franz Liszt. Programul muzical al serii de 27 iulie cuprinde arii din operele La Boheme de Giacomo Puccini, Le Nozze din Figaro de Wolfgang Amadeus Mozart, La traviata de Giuseppe Verdi, Gianni Schicchi de Giacomo Puccini, Carmen de Georges Bizet. Vioară: Fantezia Carmen, Op. 25 de Pablo de Sarasate, Nel cor piu non sento de Nicolo Paganini.

Fundaţia „O Nouă Viaţă” a împlinit anul acesta 22 de ani de activitate, timp în care s-a implicat activ pentru susţinerea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi şi îmbunătăţirea modului de trai al persoanelor dezavantajate din comunitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert umanitar organizat de Fundaţia „O Nouă Viaţă” din Siret, la Biserica Romano-Catolică din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1274 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concert umanitar organizat de Fundaţia „O Nouă Viaţă” din Siret, la Biserica Romano-Catolică din municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă mascarpone făcută acasă Este în trend, face parte din aproape toate rețetele de dulciuri ”fără foc” atât de căutate în perioada toridă de vară, este un ingredient plăcut și versatil, dar prețul la care găsim crema mascarpone în magazine... Citeşte