Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 159 (7160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Hoţ care a furat un rucsac dintr-un autoturism şi a fost imobilizat de un martor, băgat la arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care a sustras un rucsac din autoturismul unei femei, urmărit și imobilizat pe o stradă din orașul Siret de către un martor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt.

Incidentul s-a petrecut marţi dimineaţă, în târgul săptămânal organizat în zona pieţei orașului Siret. În jurul orei 07.30, un martor a sesizat poliţia prin intermediul unui apel la 112 despre faptul că un necunoscut a sustras un rucsac de la o femeie aflată în piaţă. În momentul în care păgubita a observat furtul și s-a îndreptat spre cel care avea în mână rucsacul, acesta a abandonat bagajul și a luat-o la fugă. În acest timp, un martor care observase cele petrecute a pornit în urmărirea autorului, pe care l-a imobilizat câteva minute mai târziu, pe strada Sucevei din Siret. La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj de poliţie, care l-a condus pe suspect la sediul Poliţiei Orașului Siret, pentru cercetări. Aici poliţiștii au constatat că au de-a face cu Ștefan Apetrei, un bărbat de 50 de ani din comuna Verești. Cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care a luat în cursul zilei de marţi măsura reţinerii bărbatului de 50 de ani pentru 24 de ore, în arestul IPJ Suceava. Având în vedere faptul că bărbatul din Verești nu se află la prima abatere de acest fel, el a fost prezentat miercuri în faţa magistraţilor judecătoriei Rădăuţi, care au emis pe numele său un mandat de arestare de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt.

Ștefan Apetrei este un client mai vechi al poliţiștilor, după ce împreună cu un bărbat din judeţul Botoșani a comis mai multe furturi din locuinţe în anii trecuţi. Ei au fost prinși după organizarea unor pânde și activităţi investigative, după ce au existat informaţii că cei doi au format o echipă specializată în furturi din locuinţe. Ei au acţionat de-a lungul timpului pe raza municipiului Suceava, vânzând bunurile furate unor comercianţi ambulanţi în localităţi din judeţele Botoșani și Bacău. În timpul unei asemenea încercări de pătrundere într-o locuinţă din zona Turnu Roșu din Suceava, cei doi au fost identificaţi de poliţiști având asupra lor o rangă metalică și mănuși pe care le foloseau la comiterea faptelor de furt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţ care a furat un rucsac dintr-un autoturism şi a fost imobilizat de un martor, băgat la arest.
 Vizualizări articol: 1337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Hoţ care a furat un rucsac dintr-un autoturism şi a fost imobilizat de un martor, băgat la arest5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei