Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 158 (7159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recalcitranţi

Şoferi imobilizaţi de poliţişti în trafic, după ce au fost depistaţi băuţi la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea vehiculelor sub influenţa alcoolului reprezintă una dintre cele mai grave abateri rutiere, poliţiştii confruntându-se zilnic în judeţ cu astfel de cazuri. Uneori consumul de alcool însă poate duce la stări agresive din partea şoferilor identificaţi în trafic, poliţiştii fiind nevoiţi atunci să folosească instrumentele din dotare pentru imobilizarea protagoniştilor recalcitranţi.

Două astfel de cazuri au fost înregistrate în timpul nopţii de duminică spre luni, pentru calmarea spiritelor şi transportul celor doi la spital fiind necesară folosirea cătuşelor.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Pojorâta, în timp ce îşi desfăşurau activitatea de control al traficului rutier pe DN 17 în comuna Pojorâta, în jurul orei 00.15, au făcut semnal regulamentar cu lanterna din dotare unui autoturism care se deplasa către municipiul Câmpulung Moldovenesc, având defecţiuni la sistemul de iluminare pe partea stângă faţă. La volan a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din comuna Iacobeni, care mirosea a alcool şi avea comportamentul unui om aflat în stare de ebrietate. El a refuzat să se supună procedurii de testare cu aparatul etilotest şi să prezinte actele de identitate. La coborârea din autoturism, bărbatul a încercat să fugă, poliţiştii fiind nevoiţi să-l prindă şi să-l încătuşeze.

În prezenţa unui martor s-a efectuat un control în autoturism şi s-au găsit într-un portofel de culoare neagră cartea de identitate şi permisul de conducere. Condus de poliţişti la spitalul municipal din Câmpulung Moldovenesc, şoferul a refuzat recoltarea probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. El a fost sancţionat contravenţional pentru comportamentul său, fiind cercetat în acelaşi timp penal, în cadrul unui dosar deschis pentru comiterea infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

La circa două ore distanţă, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Calea Cernăuţi din localitate, a oprit pentru control, prin folosirea semnalelor acustice şi luminoase, un autoturismului marca Toyota, care se deplasa din direcţia comunei Vicovu de Jos către comuna Straja. La observarea echipajului de poliţie, conducătorul autoturismului a virat brusc spre stânga, în parcarea unei societăţi comerciale. Fiind în stare vizibilă de ebrietate, bărbatul de la volan a refuzat să prezinte documentele personale şi ale autoturismului. În acelaşi timp, acesta nu a respectat indicaţiile poliţistului rutier de a coborî din autoturism, fapt pentru care poliţiştii l-au imobilizat şi l-au condus la sediul poliţiei din oraş. Cel de la volan a fost identificat a fi un bărbat de 32 de ani, din localitate, care a fost testat alcooscopic, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus apoi la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de„conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi imobilizaţi de poliţişti în trafic, după ce au fost depistaţi băuţi la volan.
 Vizualizări articol: 1346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şoferi imobilizaţi de poliţişti în trafic, după ce au fost depistaţi băuţi la volan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei