Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 155 (7156)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Urmărit penal

Tânăr de 18 ani, identificat ca fiind autorul incendierii din Bazarul Rădăuţi, reţinut 24 de ore după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cercetările efectuate de poliţişti privind producerea lunea trecută a unui incendiu la câteva tarabe situate în incinta Bazarului Rădăuţi au dus joi la identificarea autorului faptei, un tânăr de 18 ani, din localitate. Urmărirea acestuia o perioadă mai îndelungată de timp a dus la reţinerea în sarcina lui a două infracţiuni de furt calificat, a unei infracţiuni de tentativă la furt calificat, precum şi a altor infracţiuni de distrugere, toate comise la Rădăuţi, în perioada mai-iulie 2019. Faţă de Nistor Andrei Băcilă, din municipiul Rădăuţi, a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor, el fiind reţinut 24 de ore în spatele gratiilor în urma emiterii pe numele său a unei ordonanţe de reţinere.

 

Furturi şi fapte de distrugere comise de tânăr în ultimele două luni la Rădăuţi

Faptele comise de individul de 18 ani s-au petrecut începând cu data de 23 mai, când, în jurul orei 22.15, Nistor Andrei Băcilă a pătruns prin efracţie în locuinţa unei persoane din municipiu. Prins de către proprietar la locul faptei, autorul a reuşit să fugă după ce a sustras o bormaşină în valoare de 300 de lei şi suma de 220 de lei. Câteva zile mai târziu, în noaptea de 30/31 mai, tânărul a pătruns prin efracţie în incinta unei săli de jocuri din Rădăuţi, de unde a încercat să fure bunuri, fiind oprit de declanşarea sistemului de alarmă.

În seara de 2 iunie, individul a incendiat o tarabă din bazarul rădăuţean, în incendiu fiind distruse bunuri în valoare de circa 1.000 de lei. O altă infracţiune de distrugere l-a avut protagonist pe Nistor Andrei Băcilă în seara de 26 iunie, când acesta a incendiat din nou o tarabă din acelaşi bazar, valoarea pagubei înregistrate fiind de 100 de lei, trei seri mai târziu pătrunzând în incinta unui magazin, de unde a reuşit să fure suma de 38 de lei.

Fapta cea mai gravă comisă de tânărul de 18 ani s-a petrecut în seara de 1 iulie, în jurul orei 20.20, când prin folosirea intenţionată a unei surse de aprindere a incendiat o tarabă comercială situată în bazarul „Farmarom” din municipiul Rădăuţi. În urma extinderii incendiului şi la tarabele comerciale învecinate, au fost distruse şi degradate bunuri cu o valoare estimată de 5.000 euro în dauna persoanelor vătămate. Nu s-a oprit aici, şi în cursul serii de marţi Băcilă a distrus uşa de tip rulou a chioşcului ce aparţine unei firme din acelaşi bazar, valoarea pagubei create fiind de 500 de euro.

În urma faptelor de furt şi distrugere comise, organele de poliţie judiciară au dispus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor, fiind dispusă joi reţinerea suspectului Nistor Andrei Băcilă pentru o perioadă de 24 de ore. Prezentat în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, aceştia au luat decizia cercetării în continuare a individului sub control judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 18 ani, identificat ca fiind autorul incendierii din Bazarul Rădăuţi, reţinut 24 de ore după gratii.
 Vizualizări articol: 2738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tânăr de 18 ani, identificat ca fiind autorul incendierii din Bazarul Rădăuţi, reţinut 24 de ore după gratii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei