Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 154 (7155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vulturești

Tânărul băut și fără permis, care își încerca Mercedes-ul adus din străinătate, a ajuns în spatele gratiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un tânăr de 22 de ani, din satul Mereşti, comuna Vultureşti, cercetat penal pentru comiterea a nu mai puţin de cinci infracţiuni, după ce a consumat alcool, s-a urcat apoi la volan şi s-a răsturnat cu maşina în curtea unei case, a ajuns pentru 24 de ore în spatele gratiilor. 
Fapta tânărului s-a petrecut în cursul nopţii de duminică spre luni, la scurt timp fiind prins de către o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Preuteşti după ce se răsturnase cu autoturismul în apropierea bisericii din satul Mereşti. Costel Marcel Marcu a fost găsit lângă maşină, la solicitarea documentelor constatându-se faptul că el nu avea permis, iar autoturismul nu era înmatriculat. Întrucât acesta mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei. 
În urma cercetărilor întreprinse şi a audierii martorilor, poliţiştii au stabilit că în jurul orei 23.30, după ce a consumat băuturi alcoolice, tânărul s-a întâlnit cu o fată din aceeaşi localitate, căreia i-a propus să îl însoţească într-o plimbare cu autoturismul Mercedes tocmai adus din străinătate. Cei doi au parcurs distanţa de aproximativ 5 km prin satul Mereşti, comuna Vultureşti, şi în momentul în care se întorceau spre casă conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers întrucât partea din spate dreapta a maşinii a derapat. Chiar dacă maşina s-a răsturnat, cei doi tineri nu au suferit leziuni corporale şi nu au solicitat intervenţia ambulanţelor pentru a fi transportaţi la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. S-a stabilit astfel că tânărul aflat la volan nu avea permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul avea montată pe partea din spate o plăcuţă de înmatriculare cu număr provizoriu, despre care tânărul a declarat că o avea la domiciliu şi a aplicat-o pe autoturism, întrucât în cursul zilei de duminică l-a adus din Belgia pe o platformă şi era curios să vadă cum merge. Plăcuţa de înmatriculare folosită de tânăr figura de asemenea ca fiind expirată de la mijlocul lunii mai a acestui an, aparţinând de fapt altui autoturism.
 
Cercetat într-un dosar penal pentru comiterea a cinci infracţiuni
Pe numele lui Costel Marcel Marcu a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare” şi „distrugere din culpă”.
Anchetatorii au luat decizia efectuării în continuare a urmăririi penale faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunilor amintite, iar în cursul zilei de miercuri a fost comunicat rezultatul analizei toxicologice a probelor biologice, rezultatul fiind de 0,83 g ‰ la prima probă şi respectiv 0,65 g ‰ la a doua probă. 
În aceeaşi zi Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a confirmat ordonanţa de efectuare în continuare a urmăririi penale faţă de suspect, faţă de acesta fiind dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. El a fost introdus în arestul IPJ Suceava, iar la expirarea termenului de reţinere procurorii au luat decizia cercetării acestuia în continuare sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul băut și fără permis, care își încerca Mercedes-ul adus din străinătate, a ajuns în spatele gratiilor.
 Vizualizări articol: 1355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânărul băut și fără permis, care își încerca Mercedes-ul adus din străinătate, a ajuns în spatele gratiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei