Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 152 (7153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Schimbare încadrare

Tânăra care i-a băgat cuţitul în spate unei italience va răspunde pentru tentativă de omor calificat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Suceveanca în vârstă de 29 de ani, din Frătăuţii Noi, arestată preventiv după ce a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit pe o italiancă însărcinată, concubina fratelui ei, a fost menţinută după gratii şi de magistraţii Curţii de Apel Suceava, care au confirmat mandatul de arestare pentru 30 de zile. Mai mult, inculpata, Petronela Pleşca, urmează a răspunde pentru o faptă şi mai gravă, tentativă la omor calificat, în loc de tentativă de omor, având în vedere cum a acţionat asupra victimei. Referitor la italianca înjunghiată, aceasta a fost stabilizată de medicii de la Iaşi, având un prognostic favorabil.

Miercurea trecută, pe 26 iunie, Secţia de Poliţie Rurală Gălăneşti a fost alertată de faptul că o tânără este înjunghiat în curtea unei case. Victima a fost găsită conştientă, ţinându-şi în braţe cei doi copii, unul în vârstă de un an şi jumătate şi unul de trei ani, dar cu hemoragie puternică şi cu lama cuţitului înfiptă în spate.

Italianca venise la Frătăuţii Noi, la domiciliul lui Marcel Ştefan Pleşca, care este iubitul său. La ora agresiunii, în casă erau cele două femei şi cei doi copii mici ai victimei. Conform constatării medicilor, victima a suferit trei răni provocate de lovituri de cuţit în zone vitale ale corpului, asta fără a mai pune la socoteală tăieturile de la braţe, suferite în timp ce se apăra de lovituri. Cea mai puternică a fost lovitura de cuţit în spate, când lama s-a rupt, afectându-i măduva spinării.

Ancheta din acest caz a fost derulată de ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Mobilul faptei nu a putut fi stabilit clar. Ce se ştie cert este că autoarea era în stare avansată de ebrietate şi a acţionat în urma unui conflict spontan, de la un schimb de replici, plecat se pare de la motivele venirii la Frătăuţi ale italiencei.
Pentru că era în stare gravă, după ce a fost cât de cât stabilizată de personalul medical de pe ambulanţă, victima a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată direct la Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi.

Mariana Petronela Pleşca era cunoscută cu accente violente, având altercaţii inclusiv cu bărbaţi. Tânăra în vârstă de 29 de ani a fost şi condamnată pentru o tâlhărie (furt comis cu violenţă), primind o pedeapsă care a fost suspendată condiţionat, cu impunerea unui termen de încercare.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăra care i-a băgat cuţitul în spate unei italience va răspunde pentru tentativă de omor calificat.
 Vizualizări articol: 1336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăra care i-a băgat cuţitul în spate unei italience va răspunde pentru tentativă de omor calificat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei