Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 152 (7153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reduceri

Promoții estivale de până la 70%, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zilele toride aduc promoții estivale în magazinele din Iulius Mall Suceava. Reducerile de până la 70% îi ajută pe suceveni și nu numai să-și facă bagajul pentru vacanță, dar și să fie în tendințe în această vară. Puteți descoperi catalogul reducerilor pe site-ul www.iuliusmall.com/suceava. Sesiunile de shopping sunt acum și mai plăcute, pentru că magazinele din Iulius Mall Suceava vă ademenesc cu promoții ispititoare. Nu ratați ocazia de a vă completa garderoba cu piesele preferate din colecțiile verii. Cu până la 60% au scăzut prețurile pentru ținutele Motivi, Kenvelo și Lee Cooper, iar la C&A, Colin's, Valerio Studio și Junker sunt promoții de până la 50%. Includeți în itinerariul sesiunii de cumpărături LC Waikiki, Bigotti, Paolo Bertolucci și alte branduri de modă din Iulius Mall Suceava și veți fi surprinși cu discounturi încântătoare. Și prețurile articolelor pentru copii au intrat la apă, Noriel, Dinoland și Deluxe Card afișând promoții de până la 50%. La Various Brands și Intersport găsiți prețuri înjumătățite, iar la Skechers promoțiile ajung până la 30%.

 

Produse de make-up și de îngrijire cu discount de până la 60%

Și în magazinele specializate în încălțăminte și articole de marochinărie vara a adus reduceri. De până la 50% la Deichmann, CCC și Medea și de până la 40% la Office Shoes și Salamander. „Te încurajăm să îți găsești perechea de sandale sau pantofi în pas cu moda și în celelalte locații de profil, care au pregătit oferte avantajoase. Nu uita să treci și pe la Samsonite, unde sunt discounturi de până la 70%”, anunță organizatorii Iulius Mall Suceava.

Cosmeticele sunt nelipsite din trusa pentru vacanța la mare sau în vârf de munte. Produse de make-up și de îngrijire cu discount de până la 60% sunt propunerea Sephora, în timp ce la dm drogerie markt și Inglot prețurile sunt mai mici cu până la 45%, iar la Gerovital, cu până la 30%. Promoții estivale sunt și la brandurile cu accesorii, de până la 50% la Meli Melo și Sabrini și de până la 30% la Teilor. Oferte au pregătit și Atlantis Gold și alte magazine specializate. Lista reducerilor continuă și la magazinele cu articole pentru casă, produse naturiste sau de servicii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Promoții estivale de până la 70%, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Promoții estivale de până la 70%, la Iulius Mall Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei