Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 152 (7153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inconştient

Băut şi fără permis, un tânăr s-a răsturnat cu maşina în toiul nopţii, la Vultureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din satul Mereşti, comuna Vultureşti, este cercetat penal pentru comiterea a nu mai puţin de cinci infracţiuni, după ce a consumat alcool, s-a urcat apoi la volan şi s-a răsturnat cu maşina în curtea unei case.

Fapta tânărului s-a petrecut în cursul nopţii de duminică spre luni, la scurt timp, în jurul orei 01.10, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Preuteşti descoperind autoturismul răsturnat în apropierea bisericii din satul Mereşti. La faţa locului a fost identificat un autoturism Mercedes răsturnat pe o parte în curtea unei case, lângă maşină fiind găsit şi cel care condusese maşina, un tânăr de 22 de ani, din localitate. Acestuia i s-a solicitat să prezinte documentele personale şi cele ale autoturismului implicat în evenimentul rutier, dar a declarat că nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul îi aparţine, însă nu este înmatriculat. Întrucât acesta mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

 

Filmul unor fapte comise cu inconştienţă de tânărul de 22 de ani

În urma cercetărilor întreprinse şi a audierii martorilor, poliţiştii au stabilit că în jurul orei 23.30, după ce a consumat băuturi alcoolice, tânărul s-a întâlnit cu o fată din aceeaşi localitate, căreia i-a propus să îl însoţească într-o plimbare. Cei doi au parcurs distanţa de aproximativ 5 km prin satul Mereşti, comuna Vultureşti, şi în momentul în care se întorceau spre casă, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers întrucât partea din spate dreapta a maşinii a derapat. În urma evenimentului rutier, ocupanţii maşinii nu au suferit leziuni corporale şi nu au solicitat intervenţia ambulanţelor pentru a fi transportaţi la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

S-a stabilit astfel că cel aflat la volan nu avea permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul avea montată pe partea din spate plăcuţa de înmatriculare cu număr provizoriu, despre care tânărul a declarat că o avea la domiciliu şi a aplicat-o pe autoturism, întrucât în cursul zilei de duminică l-a adus din Belgia pe o platformă şi era curios să vadă cum merge.

La locul accidentului se afla şi un bărbat de 51 de ani, din municipiul Suceava, proprietarul gardului distrus, care a declarat că se constituie parte civilă cu contravaloarea pagubelor produse în urma răsturnării autoturismului peste gardul care împrejmuieşte proprietatea sa. Plăcuţa de înmatriculare folosită de tânăr figura de asemenea ca fiind expirată de la mijlocul lunii mai a acestui an, aparţinând de fapt altui autoturism. Pe numele şoferului inconştient a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare” şi „distrugere din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut şi fără permis, un tânăr s-a răsturnat cu maşina în toiul nopţii, la Vultureşti.
 Vizualizări articol: 1161 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut şi fără permis, un tânăr s-a răsturnat cu maşina în toiul nopţii, la Vultureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei