Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 143 (7144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mandat de arestare

Agresorul unei femei, anchetat şi pentru un şir de infracţiuni rutiere, a ajuns după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Dorna Arini, care a încălcat măsura preventivă a arestului la domiciliu şi s-a deplasat la locuinţa fostei soţii, pe care a ameninţat-o, producând mai multe distrugeri, a ajuns în cele din urmă după gratii. Mandatul de arestare emis de judecători pe numele lui Ionuţ Vasile Nacu a rămas definitiv pe 20 iunie, în aceeaşi zi poliţiştii de la Vatra Dornei ridicându-l pe tânăr şi transferându-l apoi în arestul poliţiei judeţene.

Pe lângă actele de violenţă faţă de fosta soţie, Nacu mai este anchetat şi pentru un şir de infracţiuni la regimul rutier. De altfel, el se afla în arest la domiciliu tocmai pentru infracţiuni la regimul rutier, după ce îşi accidentase cu maşina un amic.

 

A părăsit arestul la domiciliu şi s-a dus peste fosta soţie 

Ultima faptă s-a petrecut în seara zilei de 9 iunie, când Ionuţ Vasile Nacu, care nu avea voie să părăsească domiciliul, a plecat cu un autoturism condus de un cunoscut de-al său pe drumul forestier Ulmi, apoi pe DN 17B şi pe drumul comunal Cozăneşti, până la locuinţa fostei sale soţii, din comuna Dorna Arini. Ajuns aici, bărbatul a pătruns fără a avea drept în locuinţă, ameninţând-o pe femeie şi producând mai multe distrugeri în interior. Bărbatul s-a făcut apoi nevăzut, cercetările fiind demarate la faţa locului de către poliţiştii Postului de Poliţie Dorna Arini, care au conexat noul dosar penal deschis cu un altul mai vechi, în care se făceau cercetări faţă de bărbat pentru săvârşirea aceloraşi infracţiuni de violare de domiciliu şi distrugere.

 

Şirul de infracţiuni la regimul rutier

O altă faptă pentru care este cercetat Ionuţ Vasile Nacu s-a petrecut în seara zilei de 19 februarie a.c., când acesta s-a urcat din nou băut la volan (mai are la activ şi dosare mai vechi) şi l-a accidentat pe un amic de pahar de-al său, pe care îl transporta spre casă. În urma verificărilor făcute de poliţişti s-a constat că autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani nu era înmatriculat, iar numărul de înmatriculare pe care îl avea aplicat era fals.

Ionuţ Vasile Nacu este cercetat numai în acest dosar pentru un şir întreg de infracţiuni: „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agresorul unei femei, anchetat şi pentru un şir de infracţiuni rutiere, a ajuns după gratii.
 Vizualizări articol: 1532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agresorul unei femei, anchetat şi pentru un şir de infracţiuni rutiere, a ajuns după gratii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei